Borja, seda, et Sa ei tarvita alkoholi ja ostad asju, tean ma juba ammu. Aga et... et Sa ei suitseta, seda sain alles teada.Borja kirjutas:Ilus tükk terast ja messingit elik prantsuse Lebel-vindi tääk m1886/93/1916

Jõudu!
Borja, seda, et Sa ei tarvita alkoholi ja ostad asju, tean ma juba ammu. Aga et... et Sa ei suitseta, seda sain alles teada.Borja kirjutas:Ilus tükk terast ja messingit elik prantsuse Lebel-vindi tääk m1886/93/1916
ivalO kirjutas:Raudrist viskab nalja.
Pant oli siis kuueteistkümne aastane!
Vikipediast: "Aastal 1944 mobiliseeriti Pant Saksa sõjaväkke ja ta teenis 20. Eesti diviisi väljaõpperügemendis".
Mis valemiga sai 1928. aastal sündinud mees sattuda mobilisatsiooni alla, mis hõlmas aastakäike 1904 - 1923?
Dokument, millest tema nimi läbi jookseb on koostatud 20.07.1944 ja sisuks on nimekiri meestest, kes 18.07.1944 käsuga on 20. SS tagavararügemendi juurest suunatud 11. SS diviisi "Nordland" väli väljaõppepataljoni.ivalO kirjutas:Uscha, mis ajal Pant Kloogal oli?
Omal ajal taadid seletasid, et see mees pole sõjas käinud.
Kas jäi Pandi sõjaline karjäär siis õppelaagrisse, või kuidas?
Saad sa tuua ära kogu nimekirja nendest, kellega Pant koos oli?uscha kirjutas: Dokument, millest tema nimi läbi jookseb on koostatud 20.07.1944 ja sisuks on nimekiri meestest, kes 18.07.1944 käsuga on 20. SS tagavararügemendi juurest suunatud 11. SS diviisi "Nordland" väli väljaõppepataljoni.
nonn kirjutas:Ka minu kasuisa , Heino Eimre , kasutas seda varianti sõtta pääsemiseks. Väitis end 1943 aastal täisealine olevat. Ja sai kah.
Sündinud oli 07.01.1926.