Kuum detsember 2015
Re: Kuum detsember ...
Kriuks saaks ühe krati küll valmis vorpida... 

10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Mina lugesin loomulikult esimese hooga ülemist rida "Sodomia".Kriuks kirjutas:ning minu ekstra lemmik on vaieldamatult see...
Kui ma nüüd õieti mäletan, siis UV sinna ligi ei pääsenud?

10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Päkapikud tõid:

kaas ja pott erinevatest komplektidest ja aastatest, aga samade toidujäänuste järgi vähemalt sõja lõpuosa koos veetnud. Suurelt "LK" ja mingi nimi ka peale kraabitud.

tengelpunga esiküljel ristatud suurtükid ning nimi "Eugen", tagumisel poolel kiri: 14. ART.BTL.

Tiba lugemist ka, 42.a 3.jaanuari leht.

kaas ja pott erinevatest komplektidest ja aastatest, aga samade toidujäänuste järgi vähemalt sõja lõpuosa koos veetnud. Suurelt "LK" ja mingi nimi ka peale kraabitud.

tengelpunga esiküljel ristatud suurtükid ning nimi "Eugen", tagumisel poolel kiri: 14. ART.BTL.

Tiba lugemist ka, 42.a 3.jaanuari leht.
Kas seal ilmateadet ka on? Kui on, too lagedaleCoger kirjutas: Tiba lugemist ka, 42.a 3.jaanuari leht.

Ei olnud mitte ilmateadet. Tol hallil ajal vaatasid inimesed enne õue minemist aknast välja, mitte ei usaldanud eelmise päeva Peep Taimlat:)funker kirjutas:Kas seal ilmateadet ka on? Kui on, too lagedaleCoger kirjutas: Tiba lugemist ka, 42.a 3.jaanuari leht.
מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?