"Surnumatja sussid" olid 92 a. kevadel-suve hakul mida Kuperjanovi pataljonis jagati. Õhukesel tallal ,väga umbsed saapalaadsed ollused. Tootjaks võis olla Tartu.divine kirjutas:Nende vattide juurde kandsime meie vene paeltega kirsasid, koos uute vormidega tulid juba Tartus valmistatud käimad. Eraviiisiliselt olida kasutusel veel US saapad (mis kitsa liistu tõttu paljudele ei sobinud) ja mingid väga lahedad prantslased (mida mäletan küll vaid kahel tüübil).grahv kirjutas:Midagi kaasaegsemat ka vahepeal. Püksid pole just eriti esinduslikud ja jalavarjud sootuks veel puudu.
KL vormil paneksin liikmemärgi tasku keskele. Valdavalt kanti teda seal.kass kirjutas:Mõned veel.
Jah, eks saan seda liigutada ringi. Too nõelaga variant. Vormil mutri jälge pole. Ühel teisel KL kuuel on liikmemärk taskuklapil olnud. Eks kandjaid oli igasuguseid.Raudrist kirjutas:KL vormil paneksin liikmemärgi tasku keskele. Valdavalt kanti teda seal.kass kirjutas:Mõned veel.
ivalO kirjutas:Väga viis!
Tavaliselt näeb foorumlaste asju alles siis, kui neid müüki riputatakse.![]()
Ega muidu keegi naljalt oma asju ei lehvita.
Mõned erandid muidugi on, ei vaidle!
kass kirjutas:Ja veel.
Kui ma nüüd "sõjateenete eest" medali ka veel lisan kuidas see rivi peaks siis olema?Raudrist kirjutas:kass kirjutas:Ja veel.
Medalitel tuleks kohad vahetada.
Lahinguliste teenete medal läheks nende kahe vahele.kass kirjutas:Kui ma nüüd "sõjateenete eest" medali ka veel lisan kuidas see rivi peaks siis olema?Raudrist kirjutas:kass kirjutas:Ja veel.
Asi klaar! Et siis "kõvemad" medalid on seespool.Raudrist kirjutas:Lahinguliste teenete medal läheks nende kahe vahele.kass kirjutas:Raudrist kirjutas:kass kirjutas:Ja veel.
Kui ma nüüd "sõjateenete eest" medali ka veel lisan kuidas see rivi peaks siis olema?
Tass on markeeringutega ADK 1 COPT. Peale kraabitud initsiaale. Leitud Tapiku rabast kuhu 1941 jäi venelaste voor sisse.Plönn kirjutas:Ega sel viimati näidatud moskoviidil äkki TAV`i tass pole, KV standardtass on ikka pisut teistsugune, nt ilma neetideta![]()
Samalaadne küsimus joogiputla koti kohta : metallnööp viitab tunduvalt hilisemale perioodile kui WW 2 , või näen ma valesti![]()
Kena sellegipoolest muidu![]()