osta.ee

Kardad, et on koopia? Postita siia!
Otsid kinnitust eseme originaalsuse kohta? Postita samuti siia!
Vasta
TigeSiil
Huviline

Re: osta.ee

Postitus Postitas TigeSiil »

Ega polegi kindel, aga võimalus veel uurida ja müüja on nõus tagasi ostma kui ma kuskilt saan miskigi kahtluse, et asi õige ei ole :) Suhtlesin meilitsi müüjaga ja diil on selline ;) Seega kui keegi siin või waf-s oskab kohe öelda, et see pole õige asi, siis oleks hea kinnitust saada ja läheb tagasi :)
http://www.album.ee/TigeSiil
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Kasutaja avatar
Borja
Veteran

Postitus Postitas Borja »

TigeSiil kirjutas:Ega polegi kindel, aga võimalus veel uurida ja müüja on nõus tagasi ostma kui ma kuskilt saan miskigi kahtluse, et asi õige ei ole :) Suhtlesin meilitsi müüjaga ja diil on selline ;) Seega kui keegi siin või waf-s oskab kohe öelda, et see pole õige asi, siis oleks hea kinnitust saada ja läheb tagasi :)
Kõigepealt tuleb ikka korralikud pildid teha - medalipooltest, -sektoritest ja -rantidest 8)

Foorumeid aga, kust peale piltide riputamist ekspertiisi saada, on mitu - pääle WAFi veel WRF, siis sammler.ru - et anna aga raffale häid pilte ja arvamust tuleb kuhjaga :wink:

Ja siin lehel päris palju infot neist meemelitest - muuhulgas ka võltsingutest (saab ka edasi kerida):
http://sammler.ru/index.php?showtopic=36105&st=0
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..

Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Kasutaja avatar
Kriuks
Moderaator

Postitus Postitas Kriuks »

ivalO kirjutas:Paluks ekspertiisiakti Pärnust!
Kuna füüsiline võrdlusmaterjal puudub, siis tuleks asi WAF-ist läbi lasta ...
Kasutaja avatar
valts94
Huviline

Postitus Postitas valts94 »

Kriuks kirjutas:
ivalO kirjutas:Paluks ekspertiisiakti Pärnust!
Kuna füüsiline võrdlusmaterjal puudub, siis tuleks asi WAF-ist läbi lasta ...
Kui sealt esimene vend vastab,et Fake,kas siis usud teda.....???
Ei ole sealgi kõik kõige teravamad pliiatsid karbis.
Kadunud Jäääär ja kompanii oleks suureks abiks...kui tõsine huvi kellelgi,
võtke temaga ühendust.
Kasutaja avatar
Kriuks
Moderaator

Postitus Postitas Kriuks »

valts94 kirjutas:Kui sealt esimene vend vastab,et Fake,kas siis usud teda.....???
Milleks selline veider küsimus? Kas kasutaja Valts94 kujutab ette, et ma vaatan kogu sealset seltskonda tänu- ja õnnepisaratest märgade silmadega kui katvat tarkusemüüri? Loomulikult oleneb kõik vastajast ja kui esimeseks osutub pikaaegsete WAF-i kasutajate poolt tunnustatud ja "väljasõelutud" spets, siis kaldun uskuma küll. Ja kui tema arvamusele lisandub veel mõne "välismaa Jääääre" samalaadne hinnang, ei ole enam erilist põhjust kahelda ...
nibelungen
Kasutaja

Postitus Postitas nibelungen »

Olen pandla müüja. Ootan ka huviga pannal on minukäes olnud rohkem kui viis aastat.
Kinda veendumusega sai ostetud osta.ee keskonnast ja nagu tean siis koopiaalumiinium pandlaid ühestükkis ei liikunud ja ausalt öeldes pole neid ka pärastpoole kuskil trehvanud. Seega minu veendumus on olnud, et on originaal. Aga muidugi kunagi ei tohi 100% kindel olla. Kogu turg on mingi jamaga ära solgitud. Ja suht kerge on üle saada. Aga arvamused on teretulnud.
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Kuna enamus osta.ee keskonnas müüdavatest SS pannaldest on siit teemast läbi käinud, tõstsin ka selle siia arutlusteks üles.
Ma ei ole Jäääärega pandlakursustel koos käinud, aga minu tagasihoidliku arvamuse järgi EESTIS välgupandlaspetse ei ole!
Võibolla Dima teab pannaldest kõike?
Pole sel teemal aga temaga põhjalikult vestelnud.
Ise ei ole kunagi julgenud alupandlaid osta, nende koopiate kvaliteet on väga kõrgel tasemel.
Piltide järgi aga võibki uurima ja leiutama jäädagi.
Minu arust oleks ka parim ja kindlaim moodus pannal veeprooviks wafis üles sättida.

Omast kogemusest võin öelda, et olen samuti aastaid tagasi ostast koopia kätevärinaga välja lunastanud.
Tegu polnud küll välguga, aga 2 tonni eelmist raha sain vastu pükse, kuna rihm pandla küljes osutus ka parajaks präänikuks.
Selgus saabus aastaid hiljem.
nibelungen
Kasutaja

Panin eurose alghinnaga müüki. Kui peaks ilmnema, et tegu on ikkagi jamaga siis ostan tagasi kasvõi viie aasta pärast.
Kasutaja avatar
Plönn
Huviline

Postitus Postitas Plönn »

minu tagasihoidlik arvamus ongi püstatud liiga ilusata esemetega altminekutel. No kuidas saakski vett ja vilet,karmi sõda näinud asjad nn laokonditsioonis olla :D Millistes oludes olid nende kandjad/omanikud neil rasketel päevadel, on näinud filmidest ju igaüks.
Seega, palju vähem riske on n.ö. väsinud,elunäinud troofesid omale kogusse osta,sellega ainult vähenevad riskid ning ka asjakesed ise on nn oma hingega.
OIgu ka öeldud et tänapäevased koopiad tihti ongi parema reljeefsuse-kvaliteediga kui sõjaaegsed, samuti ei tuleks lasta lummata end juttudest odavate esemete mittevõtsimisest, aga ometi, isegi Saksa kolmeauguga moonakoti nööpegi toodetakse täna :lol:
Kõnelematta siis odav-autasudest nagu Külmund liha,erinevad KVK-d, jne
מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

http://www.wehrmacht-awards.com/forums/ ... p?t=633252
Üks tagasiside jäetud, aga nagu Valts eelnevalt mainis...
nibelungen
Kasutaja

Hea kuulda! Sain siis omal ajal 4000 vanarahaga vastapükse.
Müüa kinnitas kindlat originaalsust nüüd on hilja õisata.
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Vaatasin ostast järgi, minu tehing oli tehtud aastal 2008.
Kuna tagasiulatuvalt üle aasta vanuseid tehinguid enam ei näe on sealtkaudu jälgi ajada vist mõttetu?
nibelungen
Kasutaja

http://www.rindeleht.ee/foorum/phpBB2/v ... 8&start=90
Pannal on seekord siiski teistkordselt siin foorumis luubiall. Kahju et omal ajal ei trehvanud, kuna kindlus oli sada% kuna polnud kahtlusi müüa jutus. Et mingid saksa eksperdid tema kaupa olla hästi hinnanud jne. Aga hulguma ei haka ise olin loll. Ja tõenaoliselt ka müüa tehti saksas lolliks.
Kasutaja avatar
Kindral
Veteran

Postitus Postitas Kindral »

Alu koopiad on äärmiselt head, neid palju liikvel ka. Mina olen vahet teinus selle järgi et koopial on tagaküljel palju väikesi alupallikesi mustri sees, väga lihtne. Kuna pildid on sitad siis ei näe selgelt kas sellel need ka olemas, vóibolla on keegi vaeva näinud ja need eemaldanud kirurgiliselt!
Ostan/vahetan saksa kiivreid!
Vasta

Mine “Originaal & Koopia/Authentic & Fake”