Dessant Naissaarele

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Vasta
Kasutaja avatar
gruppen
Huviline

Re: Dessant Naissaarele

Postitus Postitas gruppen »

Mina ütlen oma mehesõna, et kuigi juttu oli, siis ma ei tule. Trööpasin just rabast välja, ahi seljas või loha järel ja neid kohti on veel, mis tuleb läbi käia ennem suuremat rohtu. Miks? Aastalõpus on võimalus näha :wink:

Minevatele kamraadidele soovin vähe sääski ja muid vereimejaid ja edulist ja toredat reisu!!! :)
Kasutaja avatar
Kriuks
Moderaator

Postitus Postitas Kriuks »

No kohe mitte kuidagi ei suuda ma käsitletavat nädalavahetust endale sobivaks teha. Väga kahju igatahes :( ...
Kasutaja avatar
Kindral
Veteran

Postitus Postitas Kindral »

No mehed, varsti läheb sõiduks;)
Kas on kellelgi ka sellist pidamist sääl, et saax ühe miinikesta osta:)? Või on lausa mandril mõni selline müüa?
Ostan/vahetan saksa kiivreid!
Kasutaja avatar
freiwilliger
Huviline

Postitus Postitas freiwilliger »

Miiniladu ei näe saarel enam ammu sellena välja, milline oli pilt 10.a. tagasi- kõik miinid, mis pole tallele pandud on ära virutatud!
Kasutaja avatar
Kindral
Veteran

No üks tallele pandu ju sobiks ka, ehk keegi soovib võõrandada:) Grill olex vaja teha noh:)
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

freiwilliger kirjutas:Bronnisin meie kambale ära saunamaja: all on saun koos kaminaruumiga, ülakorrusel 10 magamiskohta madratsitel.
http://naissaar.eu/saunad/saunamaja/
Kuna lubasin, et magame isiklike magamiskottidega siis sain ka hinnast alla, maja rent tuleb 24h. 175.- (koos saunatamisega muidugi).
Kui on ilus ilm siis saab istuda ja grillida hoovis, kehva ilma puhul kaminaruumis. Loodetavasti ei hüppa keegi ka alt ära, sest siis ju osalejate osamaksu suurus tõuseb.
Niisiis, varsti juba minek. Kui nädala ilmateadet vaatan, siis tundub, et võime natukene hoovihma saada.. loodetavasti teed on ikka ratastega läbitavad ;)
Öömajaga peaks siis kõik OK olema. Magamiskott vaja ainult kaasa võtta.
Kas söögi-joogi osas seisab igaüks enda eest? Kas saarel on ka mõni müügipunkt? söögikoht?

Kas keegi on Naissaare osas kodutööd ka teinud? Ise pole jõudnud end veel kurssi viia. Keegi teadjamees võiks olla matkajuht. ;)
Kasutaja avatar
freiwilliger
Huviline

Öömajaga peaks olema endiselt OK.
Militaargiidina näen mina Olli (objektide tutvustus), saare matkaradasid võin ka ise kätte juhatada, mul on üsna mitmeid kaarte kaasa võtta. Söögi/joogi plaanin kaasa võtta, looduskeskuses peaks ka miski kõrts töötama. Lõunakülas on tavaliselt ka pood ja kõrts lahti olnud, Petka ärid.
Loodetavasti Monica ka neil päevil ikka sõidab
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

Vaatan, et Monica kodulehel on kirjas, et "laev ei välju kui 12h ennem väljumist on broneeritud alla 25 reisija. Seetõttu on nõutav eelnev broneerimine."
Koduleht näitab, et broneerijaid on 2 tk. Naljakas, mina ise juba broneerisin 3 inimese sõidu. Saatsin sinna kirja, et kuidas meie soovitud väljumistega seis on.
Oma magamiskoti jms. nodi saab loodetavasti saarele jõudes jätta sinna saunamajja.
Kui saarel on sooja söögi võimalus, siis on hästi. Aga igaks juhuks tuleks arvestada oma varudega.

See laevafirma on päris põnev, nad ei ole ka päris kindlad, et kui kaugel Naissaar asub.
Manused
km.jpg
km.jpg (75.33 KiB) Vaadatud 9507 korda
Kasutaja avatar
freiwilliger
Huviline

Monica ongi kogu selle hukatuse nimi. Ka mina olen bronninud, vastus tavapärane, mis teistelegi meilile saabus. Kui poleks rataste ülevedu vaja siis oleksin orgunninud sama raha eest kiirkaatri- 20.min.saarele.
Kasutaja avatar
Kriuks
Moderaator

Postitus Postitas Kriuks »

freiwilliger kirjutas:Monica ongi kogu selle hukatuse nimi.
:lol:
Kasutaja avatar
Kindral
Veteran

no koigil ju bronnitud! Krdi pasapeetrid, ehk annavad ikka teada kui laev ei valju!?
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

Laupäeval kella 11.00 väljumisele on broneeritud juba 120 kohta. Tagasitulekuaja peame ilmselt täpsustama kohapeal, aga kui juba reede õhtul on praegu broneeritud 33 kohta, ju siis saab ka pühapäeval kella 19.00 väljumisele piisava koguse reisijaid.
Kasutaja avatar
Kindral
Veteran

Enamus pidid olema ilusad ja lahked naised :mrgreen:
Kasutaja avatar
freiwilliger
Huviline

Kas võtame ka oma jõugu kuskil varem kokku ja ronime laeva organiseeritult? Mis kell võiks lähtealusel olla?
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

freiwilliger kirjutas:Kas võtame ka oma jõugu kuskil varem kokku ja ronime laeva organiseeritult? Mis kell võiks lähtealusel olla?
Kui laev väljub kell 11, siis võiksime vähemalt 10-10:15 Norde Centrumi juures Kikka kõrtsi ees koguneda?
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”