Muide tääk on huvitav, puuduvad numbrid nii teral, kui tupel. Valmistajamarkeering W.K.C küll olemas.
Tore on ka ardenni obese raud markeeringuga VH 1941 V10
Tänane päev tõi minu kollektsiooni ühe saksamannide kasti, mulle täitsa võõras. Wechrmact-kisteni päält ka analoogi ei leidnud.
Kõrgus 34 cm, muud mõõdud 12 korda 16 cm. Värv 90% pääl. Ülal kaan, mis sulgub ühe lukustiga ja riidest käepide (heledast presendist lint, punaste triipuga äärtel). Kasti keskel lai punane triip. Pabersildid tugevalt kannatada saanud, kui välja võib lugeda mingeid katkeid, nagu: "Achtung" (selle tõlkimisega probleeme ei ole); "..ür 8 cm Wgr"; "6...-8cm Wgr"; "25 Gewinde..."; "Stabl......"; ".....pact"
Kes kamraadidest on sihukest imelooma näinud ja aitab, millega tegu.
P.S. Kurat võtaks, saaks ükskord laiskusest lahti ja ostaks fotoka, siis ei peaks sellist jura kirjutama....
Tänan, kamraad Ivalo.
Täitsa võimalik, sest ega sellisesse väiksema sordi kasti miskit eriti sisse ei mahu, samas jutt 80 mm torust. Aga asi seegi, teisi kaste näinud küll, selline satub pihku esmakordselt.
Minu, täna leitud kast täpselt samasugune- suurus, värvus, lukustus jne.
Kuid kamraad Kriuksu poolt äratoodud kasti puhul tegemist padrunikastiga, minu kastil allesolevad paberid viitavad hoopis muule sisule.
Või olid siis tõesti osad kastid "universaalsed"- ja sobisid nii miinipilduja laengutele, kui ka padrunikarpide taaraks???
Sai leitud hästi korralik tanki mürskude kast
Seest on nagu UUS (100% värvi all). Põhjas oli veel teine markeerimis silt ka Arvatavasti oli sildiliimijal see näpuvahelt sinna kukkunud