SUUR SEIDLA
Re: SUUR SEIDLA
Laupäeval (2 juuli) taas Seidla laat.
Ärge maha magage!
Ärge maha magage!
- eestileegion
- Huviline
Ega´s midagi, viie tunni pärast näeme.
- eestileegion
- Huviline
Käidud. Ütleks, et kuidagi kuivaks oli jäänud too militaari teema. Aga no 3 lindikasti õnnestus ikka saada, viimasega ei saanud kaubale kahjuks. Mõned telkmantlid ja joogipudelid-topsid jäid silma, mõned ka pildile. Omajagu vedeles ka väsinud kiivreid ja muud ninni-nänni. Eelmine aasta oli vaatamist rohkem...
Sai käidud ja ei saanud midagi mida otsima läksin
Kuna hommikul unise peaga sai kaamera maha jäetud siis palve kaasfoorumlastele et pange aga julgelt pilte üles. 

Ässitajalt endalt ei pilte, ei vilteivalO kirjutas:Ärge maha magage!

Pidasin kohuseks tähelepanu juhtida, mina sealt peale "Riigikaitse õpetuse käsiraamatu" midagi ei saanud.
Lätlastel oli muidu väga ilusaid välipudeleid 50 euri komplekt ja muid toredaid vidinaid.
Eks ootame nende postitused ära, kes midagi soetasid.
Raudrist kannused riputas, minul jäid need seal nägemata.
Lätlastel oli muidu väga ilusaid välipudeleid 50 euri komplekt ja muid toredaid vidinaid.
Eks ootame nende postitused ära, kes midagi soetasid.
Raudrist kannused riputas, minul jäid need seal nägemata.
Nojah, nii saagita Seidlat pole varem olnudki. Lisaks kannustele veel üks Sõjaväe Majandusühistu rinnamärk ja sellega militaarteema piirduski 

- Manused
-
- smü 002.jpg (50.54 KiB) Vaadatud 14398 korda
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Kui saladus pole, siis mis raamatukese hinnaks jäi?ivalO kirjutas:Pidasin kohuseks tähelepanu juhtida, mina sealt peale "Riigikaitse õpetuse käsiraamatu" midagi ei saanud...
Et lihtsalt uudishimust küsin, - nats aega tagasi üritas keegi sama raamatut osta-s ca 100 eurose alghinnaga müüa

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...

Seidlas küsiti 6.-€ ja patt oli seda võtmata jätte.
Kunagi poisipõlves mul see raamat olnud ja mõtlesin juba ammu, et peaks uuesti soetama.
Jaah, raamat on suht lahe - lihtsalt hea näide sellest, kuda sellist õpikut üldse teha tuleb!ivalO kirjutas:Jajaa, mulle lõi koheselt sama osta.ee pakkumine silme ette, kui raamatut nägin.
Seidlas küsiti 6.-€ ja patt oli seda võtmata jätte.
Kunagi poisipõlves mul see raamat olnud ja mõtlesin juba ammu, et peaks uuesti soetama.
Tuuseldasin ise Seidlas tääkide vahet ja raamatuid seekord ei vaadanudki - no tolle hinna eest oleks selle kindlasti ära rabanud

Aga too osta-s saja eurtsiga pakkuja oli ikka tase - no vahest näeb seal osta-s ikka naljaninasid

Järgm laup 7. juulil siis jälle Seidla kila-kola laat.
Meeldiv koht ja meeldiv mäsu - ise üritan kindlasti minna
Meeldiv koht ja meeldiv mäsu - ise üritan kindlasti minna

- eestileegion
- Huviline
Ma tänavu jälle varajane, seega mõne tunni pärast näeme! 

Sellised toredad pagunid Seidlast.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Tore selliseid asju liikvel näha!
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Tagaküljed ja muud pudi ka.
5223353
5223353