Kuum juuni 2010
Re: Kuum juuni...
Kuna Ivalo sujuvalt kõrbeteemasse laskus siis viskan kah mõne pildi üles! Puha kodumaine värk.
Ivalo! Äkki teeks vahetuskaupa? 
Ühest saaremaisest talust sellised asjad:

Kas viimane on raketikate kopsik?

Kas viimane on raketikate kopsik?
Ostan/vahetan saksa kiivreid!
Kahjuks pole mul midagi vahetuskaubaks pakkuda.
Kui juba riidevärgiks läks...
Läbi kahe kalendrikuu väldanud rahvusvahelise ühisoperatsiooni tulemusena leegionär Ü.R.-i talveparka taas kodumaal!
Tänan koostöö eest kamraad Uschat, Pommerimaa antikommuniste ja veterane liikumisest "Solidaarsus".
On küll. Kui Sul see üle peaks jääma, siis oleksin asjast huvitatud.Kindral kirjutas:Kas viimane on raketikate kopsik?
Kmr Ivalole loomulikult õnnitlused toreda sisseostu puhul
Esialgu vist ei ole üle, mõtlesin just mix ma kõik raketihülsid ara olen andnud või metsa jätnud
Ehk on kellelgi pakkuda? Teised asjad on küll üle:) viskan müüki kui aega saan. Ja saksa rist kullas võiks ka edasi liigutada või mõne hea kiivri vastu vahetada 
Ostan/vahetan saksa kiivreid!
Kut kihulased selle teema kallal, eks kägistan veidi raali ja saan ka suure vaevaga tänu fotoämbrile ka mõne pildi üles. Pilte ju ikka kena vaadata:
Igrekujäänus:

Mägisaapad:
Solbaku saabas, kahjuks teist hetkel ei leidnud:

Ja muidugi Üksküla laada põhinael ( vähemalt minu jaoks, maksid need jupstükid kokku 1 latt):

Igrekujäänus:

Mägisaapad:
Solbaku saabas, kahjuks teist hetkel ei leidnud:

Ja muidugi Üksküla laada põhinael ( vähemalt minu jaoks, maksid need jupstükid kokku 1 latt):

10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Juuni oli suhteliselt vaikne kuu... põhiliselt ostsin fotosid.
Üks huvitavamaid asju oli VS-aegne Narwa wäerinde kaart, 1919.a.
Mõõtkava 1:126 000.
S. Topograafia osakonna trükk 1919.
Baseerub venekeelsel kaardil.
Kaart ise ca. 71x58cm.
Siin mõned skanneeringud:
Üks huvitavamaid asju oli VS-aegne Narwa wäerinde kaart, 1919.a.
Mõõtkava 1:126 000.
S. Topograafia osakonna trükk 1919.
Baseerub venekeelsel kaardil.
Kaart ise ca. 71x58cm.
Siin mõned skanneeringud:
Mägisaapad Šveitsi omad. Siinsetel turgudel neid tihti on proovitud sakslaste pähe parseldada. Ei tea kas nad üldse sõjaaegsed on.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Tänud isand Kassile.
Väidetavalt topsik pärineb kuskilt tankist:

Väidetavalt topsik pärineb kuskilt tankist:

Päevas fotobucet lubab vaid ühe pildi panna, vist juuni teema mul kestab jõuludeni:

Kaardid lihtsalt sobisid antud kõrbekarva topsikusse mõõdult väga hästi, kuigi tegelik otstarve senini teadmatta.

Kaardid lihtsalt sobisid antud kõrbekarva topsikusse mõõdult väga hästi, kuigi tegelik otstarve senini teadmatta.