Kuum aprill 2007

Midagi virtuaalmuuseumi sarnast ...
Vasta
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

MetsaKurat kirjutas:LoCole vastuseks et NK jubin jah ärist Tallinnast.
Isegi vaatasin seda ükspäev, seepärast küsisin ;)
Kasutaja avatar
siss
Huviline

Postitus Postitas siss »

Natuke tagasihoidlikumaid pilte ka..pildil olevad padrunid on lastud ja seest tühjad.Enamik asju tulnud siitsamast foorumist
Pilt
Kasutaja avatar
Noor
Veteran

Postitus Postitas Noor »

Mõned uued asjad siis....

Ootasin juba ammu, millal saan nendele autasudele, millel lint puudu, midagi külge.
Koos nende lintidega saabusid siis veel ka mõned "kulinad" :wink: .
Pilt

Panin lindid medalitele külge, silm kohe puhkab :wink: :
Pilt
Viimati muutis Noor, E Apr 16, 2007 8:46 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
grahv
Huviline

Postitus Postitas grahv »

Noor kle. Sul seda plekki ikka tuleb nagu Vändrast sae laudu. Ja siis veel halad, et midagi pole saand ja miskit ei liigu :)
http://www.zone.ee/grahv
Raudrist
Veteran

Postitus Postitas Raudrist »

VIVE LA FRANCE !!!

Lisaks kenale ilmale rõõmustasid ka gallid mind Vabadusristi I liigi 2. järguga. Panin võrdluseks 3. järgu kõrvale, siis on näha, et tähtsam ikka suurem on :)
Pilt
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
Kasutaja avatar
Noor
Veteran

Postitus Postitas Noor »

Ohoo Raudrist! Väga ilusad asjad! Omalgi plaan lähimal ajal kas või üks Vabadusrist omale esialgu kogusse muretseda - kuskilt otsast tuleb ju alustada seda EW teema kogumist korralikult :P .
Grahv, nagu ma tean, ega sinugi väljanäitus just paigal seisa :lol:
Mis aga tänastesse asjadesse puutub, siis enamik hetke saadud asju on lindid, mida lubati mulle koos varem saadud autasudega. Nii, et see pigem varajasema ostu-müügi tehingu lõpule viimine.
Grahv muide, seda ühte sõjateenetemedalit 1870-1871 aasta oma ja I MS "leskede risti" on mul hetkel topelt. Kui tahad, saad nad omale, juhul kui on huvi ja kui sul neid veel ei ole. Või sa seda Saksa perioodi ei vaata üldse? :roll:
Raudrist
Veteran

Noor kirjutas:Mõned uued asjad siis....

Ootasin juba ammu, millal saan nendele autasudele, millel lint puudu, midagi külge.

Sa nende saksmannidega tegeled, äkki saad mulle ka tüki seda kollast musta triibuga kummaski ääres linti lasta panna mõne järgneva pakikese sisse? Eraldi tellida ei taha, siis läheks kalliks. Palju see ühe lindi jagu maksis?
Mul kuluks ta Wuerttembergi vaprusmedalile ära.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
Kasutaja avatar
Noor
Veteran

Postitus Postitas Noor »

Raudrist kirjutas:
Sa nende saksmannidega tegeled, äkki saad mulle ka tüki seda kollast musta triibuga kummaski ääres linti lasta panna mõne järgneva pakikese sisse? Eraldi tellida ei taha, siis läheks kalliks. Palju see ühe lindi jagu maksis?
Mul kuluks ta Wuerttembergi vaprusmedalile ära.
Württembergi medali linti peaks mul olema tegelikult topelt. Enda sama autasu sain ma väikese lindijupiga. Kui sellega rahul oled, saan saata, muidu läheb selle tellimisega väga pikalt aega, kuna kodanik, kes mulle asju muretseb, ei näe lintidega kauplejat just iga päev (ise ootasin neid linte pea kolm kuud, peale medalite-ristide saamist).
Hinda kahjuks hetkel peast ei oska öelda.
Saadan sulle õhtul PS-iga lindist pildi, eks siis otsustad :wink: .
Raudrist
Veteran

Uurisin veidi Vabadusristi I-2 saanute nimekirja. 50 eestlasest kavaleri seas oli kõige madalam mees ltn. Julius Kuperjanov. Enamus kolonelid ja kindralid (Lill, Paldrock, Reek, Heinze, Unt, Lossmann, Orasmaa, Rotberg, Zoege-Manteuffel, Kurvits). Nii et üks väga kõrge autasu.
5223353
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

"Aprilli suurim leid"

Postitus Postitas kortik »

Paistab,et paljudel kamraadidel on aprill möödunud päris edukalt ja oma kollektsioone on täiendatud kõikvõimalike kaunite pisiasjadega. Mina võin ilmselt pretendeerida aprillis tiitlile "Aprilli suurim leid". Nimelt ostsin täna Kuusakoski metalli kokkuostust meremiini, loomulikult seest tühja. Kest kenasti terve. Nüüd jääb üle vaid tuvastada, mis riigi asjaga tegu!!!
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

Önnitlused,mitu raha massis?
Kas see "pommuudis" on kera- vöi kindersürpraisikujuline? Mitu "sarve" auku?
Ise osalesin eelmine nädal sellise Poola punni METSAST välja vedamisel - http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mina ... 908-39.jpg
kuradil pölnu önneks käru all ja TÜHI oli ka! Asjalik talumees olli seda junni kasutanud väga edukalt saunas "veeboilerina" ,seega -fulli deaktivaated(hertziaugud kinni keevitet)!

Kamraad Kortik ,kui Sul kodus vann väikeseks jääb ,siis tea ,et mul metsas ilus tiik! :D
Viimati muutis brunner, R Apr 20, 2007 12:21 pm, muudetud 3 korda kokku.
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Kasutaja avatar
Kriuks
Moderaator

Postitus Postitas Kriuks »

Kamraad Kortik! Müraka võiks pärast korrastamist, merekaitseliidu mälestuseks ja ilmarahvale imetlemiseks, Lahe tänavale püsti panna :roll: ...
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

Kindersürprais...

Kindersürpraisikujuline miin. Sarveuke 4 tükki (kui ülemine on ka sarveuk, siis 5). Pole spetsialist sellel alal...

Ja vanni vist ka ei mahu, kuid tuppa peaks mahtuma. Ühtepidi on miin, kui tagurpidi keerata, saab naine kasutada vaasina...
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

Vaata kas siin pöle -äkki see suursinine?! http://www.navweaps.com/Weapons/WAMGER_Mines.htm

siin igavene lasu inglismannide omasi- http://www.dockmuseum.org.uk/archive/br ... archtype=1
Viimati muutis brunner, R Apr 20, 2007 6:10 pm, muudetud 1 kord kokku.
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

---

Ei, selline see pole, kuigi miski sarnasus on küll. Minu oma korpus tundub rohkem kindersürpraisilik. Ise ka juba pikalt tuhninud netis, kuid ei leia täpset analoogi...

Ümbermõõt 2,5 m, kõrgus 1,1 m.
Vasta

Mine “Kollektsioonid/Collections”