Viktoriin!
Annan vabaks.
Vabandat, et ennem öelda ei saanud.
Minu andmed siit:
http://www.fprado.com/armorsite/tiger-variations.htm
mürakaru
Vabandat, et ennem öelda ei saanud.
Minu andmed siit:
http://www.fprado.com/armorsite/tiger-variations.htm
mürakaru
- Wiking-Estland
- Huviline
Nüüd teen siis omalt poolt otsa lahti, loen siin pidevalt ja ei suuda ära imestada siinsete inimeste kompetentsust mõningatest asjadest, ise pidasin ennastki siiani suhteliselt teadjaks tegelaseks siinsetes teemades. Aga noh, tore on et selliseid foorumeid on, saab ennast harida! Minu küsimus on hoopis muusikavallast. Üle kümne aasta tagasi käisin lindistamas ühte vahvat venda Võrumaal Antslas. Tema nimi oli Bernhard Pettai(praeguseks juba mõned aastad manalamees). Kutsuti Pudru Pennuks. Ta sai Kloogal väljaõppe ja suunati 20. Diviisi kahuriväkke. Nüüd siis pean ise tublisti ajusid ragistama täpsemate faktide osas, sest need lindistused on tehtud kassettidele ( 4X90 min!), aga mul pole kassetikat! Igatahes tema suurtükk põrutas 12 kildi kaugusele (teadjamad kindlasti kohe teavad, mis riistaga tegu ). Ta oli ka Sinimägede lahingus, vist 4 päeva põrutas seal punaseid. Aga vana oli ka kõva pillimees ja tal oli rindel üks pill kaasas. Ja seda ta siis tööst vabal hetkel mängis sõprade palvel. See mäng-laul oli nii hea olnud, et staabi telefonistid palusid teda telefoni teel eri väeosade staabivendadele mängida, kuna kuuldus temast oli juba levinud. No igatahes üks kõrgem ülemus sai haisu ninna, ju siis oli uurima tulnud, miks liinid kogu aeg kinni. Algul oli tahtnud kohe Pennu sõjakohtu alla anda, aga siis kuulnud ise seda mängu, oli siis sulanud ja Pennu pääses karmi hoiatusega. Nüüd siis küsimus, mis pilli ta mängis? Ütlen, et tegu pole just väga levinud kaevikupilliga!
Viimati muutis Wiking-Estland, R Okt 26, 2007 3:17 pm, muudetud 1 kord kokku.
- Wiking-Estland
- Huviline
- Wiking-Estland
- Huviline
- Wiking-Estland
- Huviline