Viktoriin!
- Kuperjanov
- Huviline
- Kuperjanov
- Huviline
???
Mehed! Katsume küsimusi korduvalt mitte esitada. Herr Rosenbergi kohta on juba aasta jooksul korduvalt küsitud! Seda, et ta on Tallinnast ja mis tänaval elas? Loomulikult osad küsimused kipuvad korduma, ka ise sama asjaga juhuslikult patustanud, kuid Rosenbergi teema tõesti palju kordi läbi nämmutatud!
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Kuperjanov
- Huviline
Ja kas mul pidi see küsimuse esitamise hetkel meeles olema, et see teema mitmeid kordi läbi nämmutatud? Mina saan tihti mõtte heaks küsimuseks just eelmisest küsimusest. Kui on küsitud mingi isiku või tehnika kohta, siis mul on kombeks sellesama asja kohta midagi muud küsida. Kuna mul tol hetkel oli kiire, siis mul polnud aega normaalset küsimust esitada. Mõtlesin veits Rosenbergi peale ja silme ette lõi kohe, et pärit ta ju Tallinnast. Ja nii küsisingi. Näiteks inimesel, kes siia viktoriini esimest korda on sattunud, on hea ju teada saada, et Rosenberg pärit Tallinnast. Loogiline ju, et küsimused kipuvad korduma. Ma ei saa aru üldse, milleks hakata õiendama?
Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
???
Pole vaja hakata närveldama, kui sõbralik ettepanek tehakse ja mitte võtta seda isiklikult. Ka minu tähelepanu on samadele asjadele juhitud ja vaatamata sellele olen elus ja terve.
???
Okey.
Ütlen siis 25 % ja esitan uue küsimuse, mis on seotud sinu eelneva küsimusega.
Palun nimetada vähemalt 3 territooriumi või selle osa, millised Saksamaalt siis pääle sõda ära näpsati. Usun, et küsimus on arusaadav!?
Ütlen siis 25 % ja esitan uue küsimuse, mis on seotud sinu eelneva küsimusega.
Palun nimetada vähemalt 3 territooriumi või selle osa, millised Saksamaalt siis pääle sõda ära näpsati. Usun, et küsimus on arusaadav!?