Hirmus Ants ..
Käidud, nähtud ja kuuldud! 5,5 h videosalvestust peaks nüüd kettal olema. Materjal vajab hoolikat läbitöötamist, kuna sündmus kujunes kuidagi sujuvalt EW aastapäeva eeltähistamiseksKriuks kirjutas:Saabuval nädalavahetusel peaks lisanduma intervjuu Arnold Leetsaare ja tema abikaasa Maimuga ...

PS. Kui keegi suudab kuskilt sebida nr 49 ( Arnoldi jalanumber

Kriuks kirjutas:PS. Kui keegi suudab kuskilt sebida nr 49 ( Arnoldi jalanumber) korralikud nahast saapad või kingad, siis oleks me eriti tänulikud!

Vastupidav Tretorn Bore kummisaabas sügis-ja talveilmadeks. Soe ja kiiresti kuivav pinnavillavooder, mis on väljavõetav. Nööriga kokkutõmmatav nailonist sääreosa. Mustriga tald on tugev ja vastupidav. Säärekõrgus 37 cm. On võimalik Rootsist tellida, soovitud suurus nr.49 seal olemas ja oleks kohal 02.03.

Siin see siis lõpuks on.Rynno kirjutas:Kriuks kas sa oled pr. Sireli intervjuuga ka tegeleda jõudnud?

http://www.wehrmacht.pri.ee/foorumisse/jutt.wma
Sai täna lõpuks kuulatud teie intervjuud. Täitsa huvitav oli kuulata pr.Sireli juttu.
Mina aga arvan, et see koht kus ta rääkis Havi Silvist, Altmann Liisast(Tema tütar elab siiani ja tema oli koos oma emaga metsavendade toitjad, samuti oli seda minu vanavanavanaonu Mihkel Laasson) ja Paltsonitest, selle koha pealt ta küll eksis, et nad olid ühes pundis Hirmus Antsuga- Havi Mihklil oli eraldi grupp. Ühegi senise jutu järgi pole ma kuulnud, et Hirmus Ants oleks ka samas kohas ennast varjanud, kus olid Havi pundi liikmed. Küll olid seal lähedal 1948 aasta suvest sügiseni Saaliste mehed.
Teine koht, kus ta rääkis reetur Juhanist, et see oli Uno Kask. See ei saanud nii olla, sest enne märtsiküüditamist nägi Silvi Uno Kaske, kes käis teda ja ema ülekuulamas ja see oleks ebausutav olnud kui pärast oleks Uno libametsavennana nendega tema isa grupis koos olnud. Silvi oleks ta ju kuidagi ikka ära tundnud.
Mina aga arvan, et see koht kus ta rääkis Havi Silvist, Altmann Liisast(Tema tütar elab siiani ja tema oli koos oma emaga metsavendade toitjad, samuti oli seda minu vanavanavanaonu Mihkel Laasson) ja Paltsonitest, selle koha pealt ta küll eksis, et nad olid ühes pundis Hirmus Antsuga- Havi Mihklil oli eraldi grupp. Ühegi senise jutu järgi pole ma kuulnud, et Hirmus Ants oleks ka samas kohas ennast varjanud, kus olid Havi pundi liikmed. Küll olid seal lähedal 1948 aasta suvest sügiseni Saaliste mehed.
Teine koht, kus ta rääkis reetur Juhanist, et see oli Uno Kask. See ei saanud nii olla, sest enne märtsiküüditamist nägi Silvi Uno Kaske, kes käis teda ja ema ülekuulamas ja see oleks ebausutav olnud kui pärast oleks Uno libametsavennana nendega tema isa grupis koos olnud. Silvi oleks ta ju kuidagi ikka ära tundnud.