ACHTUNG/www.wehrmacht-marketender.com/aivo buinevitš
[quote="TigeSiil"]Pole vaja siin tuld, tatti ja muidu lolli mäda pritsida
Aga jahh, elagem sõbralikult ja sallivamalt.[/quote]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Huvitav asi see tähendab et inimene tahab jüba 9 kuud oma raha tagasi saada siss AIVO ei olnud haiglas lihsalt ütles mull oli probleeme ja ma raiskasin sinu raha.Mina tahsin osta 5 kuld münti 30000 Helistan AIVO kus raha .Saat kull. ei saanut.Pakuti peipsi järve jures maad 100000 Helistan AIVO anna raha küll saad.EI midagi.Tahsin uud autod lisingu kaudu helistan AIVO kus raha saad ei ole probleeme ei sanud .Naine vihane minu pjale et loll usaldasit AIVOT. Ja nagu kirjutab visakas KODANIK TIGESIIL pole vaja siin tuld,tatti ja lolli mäda pritsida.Jumal hoitku sind et sull ei oleks sama muret a kui juhtub siss mõtlet teisiti edu sulle.Ja veel mina juba 7 astad korjan vene medaleit ja osalen forumides seal on hia praktika kui inimene satus haiglase iga inimesega võib juhtuda.Tema sõbrat võtavat temaga ühendus või tema ise ja klarivad võlad ära tema eest.Äkki on mõni seline AIVO seber

Ära muretse sõbrake, on ka mulle siin nii mõnedki vennikesed võlgu olnud ja on ka hetkel, kuid ma siiski püüan asju mõistlikumal kombel ajadavaleri6 kirjutas:...Jumal hoitku sind et sull ei oleks sama muret a kui juhtub siss mõtlet teisiti edu sulle...

PS: aga naine on sul tark

http://www.album.ee/TigeSiil
[quote="TigeSiil"]
[/quote] Sinu kohta midaki halba ei ütle aga anna nõu mulle lolile kui see jama venib kuu kaks kolm. ja siss jalle kirjutavat et tema on haiglas kannata. Miss siss teha.Ja kas sina isiklikult oled teda haiglas näinut.Ole tubli anna mule lollile tarka nõu 9 kuud juba kanatan

Väga kohatu märkus mu meelest! Kannatanutest on Valeri küll viimane, kelle kaebusi võiks siin rämeda solvamise, laimamise või laussõmuna tõlgendada. Ma tunnen ka Aivot isiklikult, olen temaga igat sorti asju ajanud, aga no sorry, antud situatsioonis olen pigem seda meelt, et kui Valeri ja Karl on haleda tünni saanud, siis on neil kõik maailma õigused ka pahameelt tunda. Iseasi muidugi, kas seda just siin avalikult Karli stiilis tegema peaks. Minu meelest on loll lohutada inimest, kes kolmveerand aastat oma raha ootab, jutuga, et küll sa saad.Marko kirjutas:Ja ei lõppe see sitaga loopimine...
Kahjuks ei tea ma kõike detaile ja raske objektiivset nõu anda, kuid olen kindel, et siia sõimu paiskamine kindlalt ei aita! Minu jaoks on mehe sõna kõige alus, kui see midagi ei maksa, mis siis veel maksab!? Jah, tean, et olete juba piisavalt kokku leppinud jne ja kui tõesti asi 9 kuud kestnud, siis peab keegi rase olema ja varsti sünnitamavaleri6 kirjutas:...Ole tubli anna mule lollile tarka nõu 9 kuud juba kanatan...

....
Sõnavabadus sõnavabaduseks. Saan aru mõlemast osapoolest. Üks pool ootab pikisilmi oma raha tagasi, teisel osapoolel makseraskused. Kuid lugedes kogu teemat ja tundes natuke elu, on selge, et asi peab ometi lahenduse saama. Ei taha uskuda, et asjal puudub lahendus....
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Re: ....
Tere,kortik kirjutas:Sõnavabadus sõnavabaduseks. Saan aru mõlemast osapoolest. Üks pool ootab pikisilmi oma raha tagasi, teisel osapoolel makseraskused. Kuid lugedes kogu teemat ja tundes natuke elu, on selge, et asi peab ometi lahenduse saama. Ei taha uskuda, et asjal puudub lahendus....
Ma ei saa aru ka neutraalsetest postitustest, paraku.
Seletage lahti siin kontekstis sõna makseraskused??? palun.
makse <31: .makse, makset> maksmine; maj millegi eest tasutav summa. ▪ Ette+, osa+, sisse+, välja+, kommunaal+makse; sularahata makse ja sularaha+makse, kaardi+makse. Om-ga maj: makse+bilanss, +dokument, +kohustus, +korraldus, +kviitung, +teatis, +täht, +vahend >>
.raskus <12 ja 13: -e>. ▪ Paki raskus (kaal). Tõstab suuri raskusi. Pani paberile kivi raskuseks peale. Poisil on õppimisega raskusi. Sattus raskustesse, oli raskustes, ületas raskused. Elu+, kasvu+, kohanemis+raskus(ed). Raskus+tunne, +mõõt kaaluühik, +kiil ‹-kiilu› mer ballastkiil, +kiirendus füüs vaba langemise kiirendus >>
makse+raskus: probleemid (probleem: lahendust nõudev keerukas küsimus) maj (majanduslikult: viide rahale) millegi eest tasumisel
vt ÕS
.raskus <12 ja 13: -e>. ▪ Paki raskus (kaal). Tõstab suuri raskusi. Pani paberile kivi raskuseks peale. Poisil on õppimisega raskusi. Sattus raskustesse, oli raskustes, ületas raskused. Elu+, kasvu+, kohanemis+raskus(ed). Raskus+tunne, +mõõt kaaluühik, +kiil ‹-kiilu› mer ballastkiil, +kiirendus füüs vaba langemise kiirendus >>
makse+raskus: probleemid (probleem: lahendust nõudev keerukas küsimus) maj (majanduslikult: viide rahale) millegi eest tasumisel
vt ÕS
Teeme nii, et ei hakka siin kellegi keelelist või rahvuslikku jne kuuluvust solvama! On ju ilmselge, mida Karl sellega mõtles!kaapekakk kirjutas:makse <31: .makse, makset> maksmine; maj millegi eest tasutav summa. ▪ Ette+, osa+, sisse+, välja+, kommunaal+makse; sularahata makse ja sularaha+makse, kaardi+makse. Om-ga maj: makse+bilanss, +dokument, +kohustus, +korraldus, +kviitung, +teatis, +täht, +vahend >>
vt ÕS
Viimati muutis TigeSiil, T Dets 09, 2008 10:44 pm, muudetud 1 kord kokku.