Normaalne!Hall Kardinal kirjutas:Kui lugupeetav isand ppp on selle lasteaia asukas võib alati ühendust võtta.

Tänan vanema rühma Karumõmmide nimel!
Normaalne!Hall Kardinal kirjutas:Kui lugupeetav isand ppp on selle lasteaia asukas võib alati ühendust võtta.
Feeliks_Jalgraud kirjutas:Kirikus võib ka peksa saada.....
_kui asjaõigus seaduse järgi omand lihtsalt kaenlasse võtta ja minema kõndida on case closed. Mõni jämedam sass peab lihtsalt igaks petteks kaasas olema, et diversante eemale peletada....
Kuidas nii? Allpool ju kirjutad, et oled võtnud endale õiguse kohta mitte ette näidata ning lisaks tegid võimatuks tuvastamise.Hall Kardinal kirjutas:Omastasin-see on õige. Aga omastasin kõiki protseduure ja seadusi järgides.
Sellepärast, et seda näeb ette seadus. Või asetad enda Muinsuskaitseametiga institutsionaalses mõttes samale pulgale?Hall Kardinal kirjutas:Miks mina peaksin?
Õigesti tead. Sa ju ise kirjutasid, et ekspertiisi enam teha ei saa.Hall Kardinal kirjutas:Saad panna siia mingi ekspertotsuse ,et tegemist on kultuuriväärtusega leiuga?.Tean,et ei saa.
Ei, see ei ole asjade loomulik käik, aga pean siinjuures silmas kogu seda saagat ALGUSEST, s.t. relva leidmise hetkest peale. Tükeldamine tundub küll rohkem huumorijutu moodi olevat. Kas kohe seibideks?Hall Kardinal kirjutas:Aga praegu,aastaid hiljem tahavad sellest ekspertiisi läbinud kolakast uuesti relva teha.Et see siis Valga meeste nõudmisel tükeldada?.On see Sinu arvates loomulik asjade käik?.Vasta!
Ei olnud, sest moderaator ei saa kedagi välja visata. Aga minu arvates oli tegu õige otsusega.Hall Kardinal kirjutas:Mind ju viskasid oma kodufoorumist just selle pritsi pärast välja.Oli nii?
No ei ole näinud. Olen viimase aasta jooksul Valgas mitmed korrad käinud ja oleks meelde tulnud, oleks ehk tõesti vaadanud.Hall Kardinal kirjutas:Oled ise seda asja Valgas näinud?.Oled,tean.
Hall Kardinal kirjutas:Oli nii kole vaadata,et nüüd tuleb rauahunti panna?.Ole kordki mees ja mõtle!.Aga võta rahulikult: Ei lähe see rauahunti.Toon veelkord tagasi.Ja siis ei näe seda Sinu taganutetud ajalugu enam keegi.