Minule kiivrid ikka meeldivad, aga omale seda küll ei ostaks.
Olgem ausad,tegu on siiski potirappega.
Sellist kägu paluks mitte ajada!Plönn kirjutas:... ja asi on hapendamatta ning ikka vägagi kõva.
Sellist kägu paluks mitte ajada!Plönn kirjutas:... ja asi on hapendamatta ning ikka vägagi kõva.
Sellist kägu paluks mitte ajada![/quote]Plönn kirjutas:... ja asi on hapendamatta ning ikka vägagi kõva.
punkriehitaja kirjutas:no kes teab mis maksab minu mini suveniir kiiver, mis saksa varustuse all üleval. mini saksa kiiver ehk tuhatops. pakuti ehk kuskil 200 euri ringis.
Aga Sa ei tea ju hinda. Pane Osta.ee-sse müüki 200 eurose hinnaga. Kui ostetakse ära, siis oled rahul ja kui ei osteta, siis oled ka rahul, et jääb oma kollektsioonipunkriehitaja kirjutas:sellise hinnaga jääb mulle kollektsiooni ja minu siiami kassi kübaraks.
Oksjon on rohkem nagu õnnevärk või nii.Selline seletamatu dünaamika periooditi.( Nii ostjaskonnale kui ka vastupidi.) Näide vaid 1 : juunis millalgi nägin blokaadnitsa tääki omanikku vahetuvat u 100 euroga, talvel aga vististi 130-ga ja nüüd nädal millalgi tagasi kõigest alla 30-ne eurtsiRaudrist kirjutas:punkriehitaja kirjutas:no kes teab mis maksab minu mini suveniir kiiver, mis saksa varustuse all üleval. mini saksa kiiver ehk tuhatops. pakuti ehk kuskil 200 euri ringis.
Pane Osta.ee-sse müüki. Teisiti pole kuidagi võimalik teada saada![]()
Pakun, et hind jääb alla 50 euro (ja üsna palju alla), aga see on vaid minu pakkumine.
100 eurtsiga omanikku vahetanud blokaadnik tuli mulle, 130-st mäletan ka - hind läks kosmosesse ja andsin allaPlönn kirjutas:Raudrist kirjutas:Oksjon on rohkem nagu õnnevärk või nii.Selline seletamatu dünaamika periooditi.( Nii ostjaskonnale kui ka vastupidi.) Näide vaid 1 : juunis millalgi nägin blokaadnitsa tääki omanikku vahetuvat u 100 euroga, talvel aga vististi 130-ga ja nüüd nädal millalgi tagasi kõigest alla 30-ne eurtsiJa sel viimasel oli ka isegi ser.number peal,mida neil asjakestel tavalistel pole