hinnad?

Osta, müü ja vaheta ...
Vasta
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Re: hinnad?

Postitus Postitas ivalO »

Eks igal mehel oma vaatenurk ja argumendid.
Minule kiivrid ikka meeldivad, aga omale seda küll ei ostaks.
Olgem ausad,tegu on siiski potirappega.
Plönn kirjutas:... ja asi on hapendamatta ning ikka vägagi kõva.
Sellist kägu paluks mitte ajada!
Kasutaja avatar
Plönn
Huviline

Postitus Postitas Plönn »

Plönn kirjutas:... ja asi on hapendamatta ning ikka vägagi kõva.
Sellist kägu paluks mitte ajada![/quote]

...Jah ,nii tõepoolest väidab müüja mulle :lol:
A miks ka mitte ? Mõni inimene tänase päevani ei suuda leida omale oblikut ega teagi mis see on :lol:
מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Kasutaja avatar
Kindral
Veteran

Postitus Postitas Kindral »

No puhastatud ju potti on, see on ilmselge, ei välistax ka oblikat:) Nendelt piltidelt ei saa ka aru kas talvekomo on ikka enne 1945 või mõni hilisem ahjuvärv.
Ostan/vahetan saksa kiivreid!
punkriehitaja
Huviline

Postitus Postitas punkriehitaja »

no kes teab mis maksab minu mini suveniir kiiver, mis saksa varustuse all üleval. mini saksa kiiver ehk tuhatops. pakuti ehk kuskil 200 euri ringis.
Raudrist
Veteran

Postitus Postitas Raudrist »

punkriehitaja kirjutas:no kes teab mis maksab minu mini suveniir kiiver, mis saksa varustuse all üleval. mini saksa kiiver ehk tuhatops. pakuti ehk kuskil 200 euri ringis.

Pane Osta.ee-sse müüki. Teisiti pole kuidagi võimalik teada saada :wink:
Pakun, et hind jääb alla 50 euro (ja üsna palju alla), aga see on vaid minu pakkumine.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
Kasutaja avatar
Kindral
Veteran

Postitus Postitas Kindral »

Jah, 200 maksab ta koos värvi ja dekaalidega! Raudristi pakutud 50.- on õige suurusjärk!
Ostan/vahetan saksa kiivreid!
punkriehitaja
Huviline

sellise hinnaga jääb mulle kollektsiooni ja minu siiami kassi kübaraks.
Kasutaja avatar
labidamees
Veteran

Postitus Postitas labidamees »

Mõistlik otsus.
Raudrist
Veteran

punkriehitaja kirjutas:sellise hinnaga jääb mulle kollektsiooni ja minu siiami kassi kübaraks.
Aga Sa ei tea ju hinda. Pane Osta.ee-sse müüki 200 eurose hinnaga. Kui ostetakse ära, siis oled rahul ja kui ei osteta, siis oled ka rahul, et jääb oma kollektsiooni :wink:
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
Kasutaja avatar
Plönn
Huviline

Raudrist kirjutas:
punkriehitaja kirjutas:no kes teab mis maksab minu mini suveniir kiiver, mis saksa varustuse all üleval. mini saksa kiiver ehk tuhatops. pakuti ehk kuskil 200 euri ringis.

Pane Osta.ee-sse müüki. Teisiti pole kuidagi võimalik teada saada :wink:
Pakun, et hind jääb alla 50 euro (ja üsna palju alla), aga see on vaid minu pakkumine.
Oksjon on rohkem nagu õnnevärk või nii.Selline seletamatu dünaamika periooditi.( Nii ostjaskonnale kui ka vastupidi.) Näide vaid 1 : juunis millalgi nägin blokaadnitsa tääki omanikku vahetuvat u 100 euroga, talvel aga vististi 130-ga ja nüüd nädal millalgi tagasi kõigest alla 30-ne eurtsi :lol: Ja sel viimasel oli ka isegi ser.number peal,mida neil asjakestel tavalistel pole :wink:
Raudrist
Veteran

Alati saab määrata endale sobiva alghinna.
5223353
punkriehitaja
Huviline

ma seda kiivrikest ei müü maha, tahtsin ainult hinda teada. oleks mul neid 2 kogus siis veel müüks viletsamas seisukorras maha ühe .sest neid ju ei liigu eriti meie mail. ja ilus oleks neid dekaalidega ja orig. värviga omal kogus omada.
kanep
Kasutaja

Postitus Postitas kanep »

Palju võiks maksta originaal ja töökorras mp40 ja kui palju siis replica töökorras mp40?
Ette tänades!
Kasutaja avatar
Borja
Veteran

Postitus Postitas Borja »

Plönn kirjutas:
Raudrist kirjutas:Oksjon on rohkem nagu õnnevärk või nii.Selline seletamatu dünaamika periooditi.( Nii ostjaskonnale kui ka vastupidi.) Näide vaid 1 : juunis millalgi nägin blokaadnitsa tääki omanikku vahetuvat u 100 euroga, talvel aga vististi 130-ga ja nüüd nädal millalgi tagasi kõigest alla 30-ne eurtsi :lol: Ja sel viimasel oli ka isegi ser.number peal,mida neil asjakestel tavalistel pole :wink:
100 eurtsiga omanikku vahetanud blokaadnik tuli mulle, 130-st mäletan ka - hind läks kosmosesse ja andsin alla 8)

Aga vot seda 30-st nagu ei mäleta - kas ta mitte defektne ei olnud (ilma nuputa?). Kui aga tõesti tibens blokaadnik ostas 30 eurtsiga omanikku vahetas, siis häbi mulle, et maha magasin :cry: :cry:
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..

Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Kasutaja avatar
Plönn
Huviline

Oli-oli, ise nägin ja vangutasin pääd, et kuidas niivõrd olemat hind :shock:
no äkki oli koopia siis ,vms,et hinda kuidagi seletada. Mingid vähegi "elavast metallist" ju algavad mõnest kümpist, markeeritult ei kohta neid ültse vist,elus ühte vaid "kleimodega" näinud... Ja tera paksus ka on varieeruv ju neil,mingid paksuteralised(kui sakslased)vist hoopis vähem ringlevad :D
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”