Viktoriin!
?????????????????????????????
Kamerade, ega sa ise midagi segamini ei aja?
Kool.ee
. . . 80 hoonet. Umbes 100 tsiviilisikut sai surma. 25. juuli 1944 Narva Linn purustati täielikult.
25. juuli 1944 Tallinn Sadamas sai tabamuse kaubalaev Nordwind laskemoonaga ja läks põhja. 20. september 1944 Tallinn Rünnati sadamast lahkuvaid laevu. 21. september 1944 Tallinn Vigastada said . . .
(kuigi seda peeti diversiooniks)
P.S. See jutt pole minu haige väljamõeldis!?
Kool.ee
. . . 80 hoonet. Umbes 100 tsiviilisikut sai surma. 25. juuli 1944 Narva Linn purustati täielikult.
25. juuli 1944 Tallinn Sadamas sai tabamuse kaubalaev Nordwind laskemoonaga ja läks põhja. 20. september 1944 Tallinn Rünnati sadamast lahkuvaid laevu. 21. september 1944 Tallinn Vigastada said . . .
(kuigi seda peeti diversiooniks)
P.S. See jutt pole minu haige väljamõeldis!?
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Lihtsalt minu andmete järgi oli laeva nimi "Nordenfeld". Võiks ju arvata, et tegu on sama laevaga, aga huvitav, et Sinu andmete järgi sai laev tabamuse, 20.saj kroonikas on kirjas, et "ümberlaadimistööde käigus plahvatas".
Ilmselt siis mõeldakse sama laeva?
Olgu, loen Su vastuse õigeks ja küsimise järg Sinu käes.
Ilmselt siis mõeldakse sama laeva?

Olgu, loen Su vastuse õigeks ja küsimise järg Sinu käes.

???
Ega ma ei taha uskuda, et ühel ja samal päeval Tallinnas lähevad põhja kaks laeva ja mõlemad laskemoonalastiga. Võib olla heal lapsel mitu nime. Paistab, et õigus on mõlemal.
Küsimus: Millist tanki mudelit lasti Saksamaal II Maailmasõja tarbeks välja kõige rohkem (siin ei mängi rolli, et paljud tankid ehitati ümber muudeks koetisteks)?
Küsimus: Millist tanki mudelit lasti Saksamaal II Maailmasõja tarbeks välja kõige rohkem (siin ei mängi rolli, et paljud tankid ehitati ümber muudeks koetisteks)?
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Kuperjanov
- Huviline