Tak totšna!Raudrist kirjutas:Flaki-poiss kirjutas:kass kirjutas:Seda, et ma olen enamlaslik värd!Flaki-poiss kirjutas:Mida see peaks tähendama?kass kirjutas:Urjäääää...![]()
![]()
Oota....Kas sa oled päriselt kah hakanud enamlaseks? Kas sellepärast müüsidki paljusi Saksa asju maha?
Jah, saksa asjad ja Eesti rahva ka takkaotsa
Kuum mai 2010
Re: kuum mai ...
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Endal sattus kunagi kätte korralik ENSV lipp, neljakümnendate algus vist lausa. Kindlasti rariteetne asi. Ja sellepärast, et ta mul on, ma ennast enamlaseks ei pea. Ajalugu on ajalugu. Selliste asjade mitte näitamine või mitte rääkimine ei tee seda perioodi ajaloos olematuks. Rohkem tolerantsust.uscha kirjutas:Oeh jah.
Ei kujutanud ette, et see punalipp nii palju segadust võib külvata.
Luban, et mina enam ühtegi Punaarmeega seotud eset siia kuumade saakide alla ei postita.
Nüüd siis juba eilsed leiud...
Autasuliistu omanik oli Harold Jones, kes teenis mereväes. Tõsine sõjamees, tema alus pidas tublisti võitlusi alveelaevadega ning osavõtmise eest konvoide kaitsmise eest Venemaale, annetati talle ka NL juubeli medal - 40 aastat võidust. Sain selle grupi koos dokumentide ning fotodega.
Kaks Prantsuse medalit on varajasemad (Itaalia kampaania 1859 ja Punane Rist 1866). Militaar medal on varajasem hõbe.

Autasuliistu omanik oli Harold Jones, kes teenis mereväes. Tõsine sõjamees, tema alus pidas tublisti võitlusi alveelaevadega ning osavõtmise eest konvoide kaitsmise eest Venemaale, annetati talle ka NL juubeli medal - 40 aastat võidust. Sain selle grupi koos dokumentide ning fotodega.
Kaks Prantsuse medalit on varajasemad (Itaalia kampaania 1859 ja Punane Rist 1866). Militaar medal on varajasem hõbe.

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Kõva! Kas 40 aastat võidust medal ka on?

Ma paar päeva eemal, aga siin nalja nabani.
- Flaki-Poiss
- Huviline
Muidugi,pead hoolikamalt lugema.Muidu võid muutuda sama suguseks nagu minatossom kirjutas:Kõva! Kas 40 aastat võidust medal ka on?
Ad victoriam, Ex machina Non sibi sed, Patria
Ma proovin ka nyyd natuke hoolikamalt lugeda , et mitte muutuda selliseks nagu sina ! (tänud nõuande eest)
Mis muidugi?!Muidugi,pead hoolikamalt lugema.Muidu võid muutuda sama suguseks nagu mina.
Näed Sa seda medalit kuskil?!
Täiesti ära on tüüdanud Su postitused ja kui Sa ise hoolikamalt ei loe siis muutud Sa hoopis olematuks siin foorumis!
foorum.rindeleht.ee
Ja nüüd kõik koos:Flaki-poiss kirjutas:
Muidu võid muutuda sama suguseks nagu mina
...kuid kes ei tahaks olla veelkord vallatu ja noor

PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
- Flaki-Poiss
- Huviline
Olgu,tõmban koomale.Andke andeks et isegi seda teemat risustasin.
Viimati muutis Flaki-Poiss, E Mai 17, 2010 7:52 am, muudetud 1 kord kokku.
Ad victoriam, Ex machina Non sibi sed, Patria
- eestileegion
- Huviline
Alustuseks siis väike kaardike:

Seejärel mõned pildid:

Ja lõpetuseks postkaart otse olümpiamängudelt!

Seejärel mõned pildid:

Ja lõpetuseks postkaart otse olümpiamängudelt!

Medalit minul kahjuks ei ole (välismaalased said sama, nagu vene sõjamehed ikka või oli erinevusi??). Perekond suutis selle ära kaotada, kuna see ei olnud autasu liistul
.
See eest II MS Briti dokumenteeritud gruppe eriti ei liigu ning minu oma on veel annetatud Iirlasele, kes 1940 vabatahtlikuna Inglismaale läks, et mereväkke astuda.
Dokumendid on alates mereväkke astumisest, tervise kontroll, treening, teenistuskaart, Mereväest lahkumise paberid, isegi sellega kaasnevad maksu paberid.. + pass, pildid, jne.

See eest II MS Briti dokumenteeritud gruppe eriti ei liigu ning minu oma on veel annetatud Iirlasele, kes 1940 vabatahtlikuna Inglismaale läks, et mereväkke astuda.
Dokumendid on alates mereväkke astumisest, tervise kontroll, treening, teenistuskaart, Mereväest lahkumise paberid, isegi sellega kaasnevad maksu paberid.. + pass, pildid, jne.
Välismaalaste variant on haruldusastmega "väga haruldane". Tiraaž 5000 tk.Noor kirjutas:Medalit minul kahjuks ei ole (välismaalased said sama, nagu vene sõjamehed ikka või oli erinevusi??). .
Medali tunnistuski on kallis.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Tänud! Jälle targem. Karta on, et see haruldane medal on kõige kaduva teedRaudrist kirjutas:Välismaalaste variant on haruldusastmega "väga haruldane". Tiraaž 5000 tk.Noor kirjutas:Medalit minul kahjuks ei ole (välismaalased said sama, nagu vene sõjamehed ikka või oli erinevusi??). .
Medali tunnistuski on kallis.
siis läinud. Kahju! Ei teadnudki, et Vene Juubeli omadest võib nii haruldasi variante olla

Ise seda gruppi ostes maksin enamuse rahast just sõjaaegse dokumentatsiooni eest, sellele vene tunnistusele tähelepanu ei pööratud praktiliselt üldse.
Kahjuks suvi algamas; reisimised-sõitmised ees ning see grupp vist peagi peab leidma uue omaniku.

Sellist medalit on võimalik saada, hind jääb ca 400 USD kanti. Viimasel ajal on mulle kahte sellist medalit pakutud. Koos paberiga oleks selline medal huvitav küll. Ilma eriti ei eruta.
Noor kirjutas:Medalit minul kahjuks ei ole (välismaalased said sama, nagu vene sõjamehed ikka või oli erinevusi??). Perekond suutis selle ära kaotada, kuna see ei olnud autasu liistul.