Viktoriin!
Just nii, nende sütikud olid nii tundlikud, et ei soovitatud tugeva vihmaga tulistada.Kamraad Kapral jätkab.
lisasin väikese venekeelse teksti. kes aru saab ja huvi on.
Стрельба из миномета велась 50-мм осколочной миной Wgr.36 весом 910 г и длиной 220 мм с весьма чувствительным взрывателем Wgr.Z.34. Чувствительность взрывателя настолько велика, что во время сильного ливня рекомендовалось стрельбу не вести, так как был возможен преждевременный взрыв мины в полете. Мина эта также подходила и к советским 50-мм минометам, и в ходе войны советские минометы довольно часто вели огонь трофейными минами.
lisasin väikese venekeelse teksti. kes aru saab ja huvi on.
Стрельба из миномета велась 50-мм осколочной миной Wgr.36 весом 910 г и длиной 220 мм с весьма чувствительным взрывателем Wgr.Z.34. Чувствительность взрывателя настолько велика, что во время сильного ливня рекомендовалось стрельбу не вести, так как был возможен преждевременный взрыв мины в полете. Мина эта также подходила и к советским 50-мм минометам, и в ходе войны советские минометы довольно часто вели огонь трофейными минами.
Viimati muutis kortik, R Juun 30, 2006 3:59 pm, muudetud 1 kord kokku.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
????
Raudteerööbastest kokkukeevitatud.Minu mõistus ka ei võta muud kui tankitõke mida nimetatakse tankitõrjesiiliks?Aga seda kamraad Soadf juba vastas?Mõistus otsas.Aeg pensile minna.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...