Kurtna laat.
....laadast.
Minu arvamus laadast- kaup oli nadivõitu ja hinnad soolased. Lootus, et soovitud kaupade hinnad laadapäeva lõpuks soodsamaks muutuvad samuti ei täitunud. Samas olid ka mõned plussid:
1. Sai üle tüki aja kamraadidega kokku
2. Ilm oli suurepärane ja minu talvekahvatu nägu muutis värvi
3. Pühapäevane päev, mida ma vihkan sai edukalt sisustatud
P.S. Ja lõppkokkuvõttes ega ikka päris tühjade taskutega koju ei läinud.
1. Sai üle tüki aja kamraadidega kokku

2. Ilm oli suurepärane ja minu talvekahvatu nägu muutis värvi

3. Pühapäevane päev, mida ma vihkan sai edukalt sisustatud

P.S. Ja lõppkokkuvõttes ega ikka päris tühjade taskutega koju ei läinud.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Kuna käisin esimest korda siis eriti arvamust ei oska avaldada võrreldes varajasemate kordadega. Kastindust oli päris palju. Jäi silma ka kaks SS kanistrit, millest üks vist laada lõpuks ka uue omaniku leidis. Tea mis nende hind võis olla, ise ei julgenud küsima hakatagi. Kuna ajasin saksa katelokki ka natuke taga siis üheskohas jäi silma üks enamvähem, mõlke ei olnud, markeeringud kattusid, värvi alla poole peal. Aga hind tonn. Ei tea kuidas teistele aga minu arust mõttetult kallis (lõpuks oli seegi kadunud)
Kuna asju mida lootsin saada ei olnud siis ostsin kogu raha eest hamburgereid. Tegelt nii hull ka ei olnud
. Sai ostetud Remmelga Kolm kuuske, 2 saksa alu joogipudelit, 2 cm flaki paugu, saksa kateloki, 8 cm miinipilduja miinikohvri , millel suht kena värv ja kirjad ka loetavad.
Ehk kunagi panen pildi ka.
Kuna asju mida lootsin saada ei olnud siis ostsin kogu raha eest hamburgereid. Tegelt nii hull ka ei olnud

Ehk kunagi panen pildi ka.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Parem olla kui näida.
Ilm oli täitsa kena ja üht-teist ka silma jäi. Parimad palad siis tõesti juba eelnevalt ära toodud.
MG kolmjalg, välgupandlad ja mütsikolbad ning raudrist.
Ise jäin laadaga rahule, leidsin lõpuks selle, mida kolmandat aastat otsinud olin.

Asi ise õllepudeli hinnas, aga konnmeeste gaasipaun laksust koos.
MG kolmjalg, välgupandlad ja mütsikolbad ning raudrist.
Ise jäin laadaga rahule, leidsin lõpuks selle, mida kolmandat aastat otsinud olin.

Asi ise õllepudeli hinnas, aga konnmeeste gaasipaun laksust koos.
- desert eagle
- Huviline
Minu saagiks laadalt: üks kaitseliidu pintsak, naiskodukaitse alustass, mõned auastme tärnid ja nööbid mis olid vormidelt puudu, paar pilti, kaitseliitlase isiklik laskeraamat, eesti gaasimaski torbik ja ohvitseri praadrihma pandla jäänuk.
Ilm polnud üldse Kurtna ilm aga hea oli. Nägin paljusid uusi ja vanu tuttavaid ja ilusaid asju. Tänud Aivole ja Kaarlile, eks nad ise teavad mille eest ja muidugi LoCole kes mind pidevalt informeeris asjadest ja asuohtadest
)
Ilm polnud üldse Kurtna ilm aga hea oli. Nägin paljusid uusi ja vanu tuttavaid ja ilusaid asju. Tänud Aivole ja Kaarlile, eks nad ise teavad mille eest ja muidugi LoCole kes mind pidevalt informeeris asjadest ja asuohtadest

http://www.zone.ee/grahv
Kena ilm ja hää seltskond. Samuti veidikene punakat jumet luikvalgele nahale. Midagi konkreetselt otsima ei läinudki ja lõpuks tulingi ära ainult mõne asjaga. Paar deaktiivset saksa sütikut ja kümmekond pilti 8 cm granaadiheitja meeskonnast
Nüüd põhjust pilte uurida ja mõtteid mõlgutada. Lisaks omandasin uue oskuse, ehk kuidas saab käepäraste vahenditega (traat ja õllepurk) auto sumbuti peaaegu nagu uueks teha.
Edit: himustasin ka ühte pilduja sihikut, aga kartuses, et see enam tööle ei hakha, jätsin teise sootuks ostmata.

Edit: himustasin ka ühte pilduja sihikut, aga kartuses, et see enam tööle ei hakha, jätsin teise sootuks ostmata.
Viimati muutis speedsta, E Mai 05, 2008 11:36 am, muudetud 1 kord kokku.