Dessant Naissaarele
Re: Dessant Naissaarele
No kui majutuse koha pealt läheb kollektiivseks broneerimiseks, siis ma panen käe alla. Või teeme nii, et igamees hoolitseb laevapiletite ja narikoha eest ise?
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Hetkeseisuga võtavad dessandist osa - aivar74, ivalO, divine, Kriuks, otofoto, Parabellum ja uscha ... pole isegi mitte 1% kõigist registreeritud foorumlastest!

Arvan, et laevapiletid võiks iga mees ise sebida ja kui nimekiri lukus ning kõik tulijad teada siis võiks majutuse ühiselt organiseerida.divine kirjutas:No kui majutuse koha pealt läheb kollektiivseks broneerimiseks, siis ma panen käe alla. Või teeme nii, et igamees hoolitseb laevapiletite ja narikoha eest ise?
foorum.rindeleht.ee
- Parabellum
- Huviline
Härrased unetud,tõtake,on veel ruumi!!!uscha kirjutas:Hetkeseisuga võtavad dessandist osa - aivar74, ivalO, divine, Kriuks, otofoto, Parabellum ja uscha ... pole isegi mitte 1% kõigist registreeritud foorumlastest!
"Si vis pacem,para bellum."
Kas laevapiletid tuleb ette ära osta või saab koha pealt ka? Kuidas Aegna dessandi kogemus näitas?uscha kirjutas: Arvan, et laevapiletid võiks iga mees ise sebida ja kui nimekiri lukus ning kõik tulijad teada siis võiks majutuse ühiselt organiseerida.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Viimati, kui Naissaarel sai käidud, võtsin ühendust kõigepealt kohalikku majutust ja mida kõike muud orgunnival numbril.
Seal öeldi, et ära põe, pilet võta laevast ja moos, maha pole keegi jäänud.
Samas soovitan siiski jälgida konkreetse reisu broneeringute arvu netis.
Vaatasin ka majutajate kodulehte, päris elu lükatakse seal käima alles 1. juunil.
Selleks ajaks peaks olema tulijate arv ka paigas ja siis paneme kohad kinni.
Kogemuse kohaselt on arveldamine nii laevas, kui saarel kohapeal.
Huvitav, kus Plekkmees on, muidu oli kõva ärpleja?
Seal öeldi, et ära põe, pilet võta laevast ja moos, maha pole keegi jäänud.

Samas soovitan siiski jälgida konkreetse reisu broneeringute arvu netis.
Vaatasin ka majutajate kodulehte, päris elu lükatakse seal käima alles 1. juunil.
Selleks ajaks peaks olema tulijate arv ka paigas ja siis paneme kohad kinni.
Kogemuse kohaselt on arveldamine nii laevas, kui saarel kohapeal.
Huvitav, kus Plekkmees on, muidu oli kõva ärpleja?
Vahi-vahi mis siin toimub, pole ammu kiiganud:) Mina ka ikka, mul persepuha kus pikali jne. "kus paadis sa istud sääl pääd ka sõudma"! Et siis 11-12 jah! Kus on Sigalahe?
Ostan/vahetan saksa kiivreid!
Ei julge iitsatagi, teab mis klubisse mind lahterdatakse?ivalO kirjutas: Huvitav, kus Plekkmees on, muidu oli kõva ärpleja?

10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Kui juba dessant, siis...vesilennukute angaari juures kaldal ju just õige sõiduvahend ootamasplekkpea kirjutas: Ei julge iitsatagi, teab mis klubisse mind lahterdatakse?Tegelt pakkumine on ahvatlev, kuid vara veel kalendriga klappi saada. Kui saan, siis tulen. Täis "Monica" aitab kuival "Kalev" ikka välja.

http://pilt.delfi.ee/album/211565/
Suure kahetsusega pean teatama, et nüüd ei sobi kehtivad kuupäevad ka enam mulle.
11-ndal olen hõivatud tööülesannete täitmisega ...

Kuna Naissaar tühja kohta ei salli, siis minu poolt lisandub matkaseltskonda veel kaks inimest!
Kuidas siis on, kas nädvahetus on 100% kindel ve, mina isiklikult olen nõus minema ka mõnel teisel ajal eeldusel, etsiis saavad Kriuks ja Sigalahe jne edasi ka tulla!
Ja pean minagi kahetsusega teatama, et dessandist osa ei saa võtta.
Võibolla saame mahajääjatest hiljem moodustada teise ešeloni?
Võibolla saame mahajääjatest hiljem moodustada teise ešeloni?
No nii laguneb asi täitsa laiali, Sina ju meie giid ja ajalooteadlane:) Sellisel juhul jään mina ka seda teist ešeloni ootama!
Jamaika.ivalO kirjutas:Ja pean minagi kahetsusega teatama, et dessandist osa ei saa võtta.
?
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
- freiwilliger
- Huviline
Mahajääjate kambaga tahaks küll liituda, iseasi millal jällegi minek?