EW Politsei
parandagu parema nägemisega kolleeg mind kui eksin (prillikandja alatine vabandus
minu meelest on sineliõlakul olnud üks suurem ja kolm väiksemat tärni (vt seda esindusõlakut, see parempoolseim). Selline mees on politseisüsteemis olnud suur nina, selliseid tärne kandsid: politseiinspektor, Politseikooli direktor ja prefektid. Aga kui ainult kolm väiksemat tärni, siis II järgu komissar (kah nina).
B.

minu meelest on sineliõlakul olnud üks suurem ja kolm väiksemat tärni (vt seda esindusõlakut, see parempoolseim). Selline mees on politseisüsteemis olnud suur nina, selliseid tärne kandsid: politseiinspektor, Politseikooli direktor ja prefektid. Aga kui ainult kolm väiksemat tärni, siis II järgu komissar (kah nina).
B.
grahv kirjutas:Küsimus tarkade klubile. Kas need mõõgarihmad on politsei omad? Rihm oli politseil ju teist värvi ja teise mustriga.
Pildil on minu teada sõjaväe paraadrihma kanderihmad.
Viimati muutis Raudrist, K Dets 02, 2009 7:21 pm, muudetud 1 kord kokku.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Sellel teemal on juba nii siin kui militaarnetis arutletud, aga katsuks ehk veel selgust saada: kas tegu võib olla politsei vormimütsiga:

Äkki on märgilt ümbris ära tulnud?
Hauas oli ka Tallinn-Harju politseiprefektuuri kraemärgiga ning vapimärgi-nööpidega frentš, lisaks sama frentši käistel kaks tärni pagunid, mida pakuti konstaablile viitavaiks. Samas oli mehi kolm ning müts jalutsisse visatud, seega ei pruugi see kuuluda politseinikule.
TH kraemärk ja vapinööbid on nähtavad siin:

Äkki on märgilt ümbris ära tulnud?
Hauas oli ka Tallinn-Harju politseiprefektuuri kraemärgiga ning vapimärgi-nööpidega frentš, lisaks sama frentši käistel kaks tärni pagunid, mida pakuti konstaablile viitavaiks. Samas oli mehi kolm ning müts jalutsisse visatud, seega ei pruugi see kuuluda politseinikule.
TH kraemärk ja vapinööbid on nähtavad siin: