Ja käru siis komplektsena ka.
Pumpasin ajaviiteks ka kummid täis ja ohh imet, isegi peavad õhku, kuigi väliskummid nii pragulised nagu kõrbepõhi. Spesiaal foor Herr Jäääär---rattad läksidki õigesse kohta.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Kena vaadata komplektset kärupoissi Muideks mul on nendele velgedele olemas ka täitsa uued kummid koos õhukummidega,ainuke häda on see ,et need on vene kummid muster muidu sama.
Tänud. Eks tuleb jah eesrindlik olla sest töö teeb vabaks. Nüüd tahaks näha ka teistel, kuda käru areneb. Herr Üksik Hundi teema ka nõnda vaikseks jäänud.
Parem olla kui näida.
Numbrimärk originaal. Aga see ei ole muidugi käru küljes, ma ise nii pildistamiseks panin sinna rippuma. Nendel kärudel pole numbrimärke kunagi olnud. Vanaisa leidis selle numbrimärgi kunagi Saaremaalt vana sepikoja palkseina vahelt. Tegu mootorratta tagamärgiga. Ovaal on jah tuli ja alt mõlkida saanud.
Üks lähipilt ka:
Parem olla kui näida.
Kaunis kaarik, väärt töö. Poleks vast väga paha mõte ellu kutsuda foorumisisene tuunimise-pimpimise auhind, millele pretendeerida võiks igamees, kes mõnele auväärt taplusaksessuaarile (kasvõi kiivrile, kui seda just kipsiga nö. ei "taasta") hingekese taas sisse puhub. Praegu emotsioonide najal näen siin potensiaalset võidumeest.
Oi mis mina, ma selline väikenokitseja alles. Vedas, et rattad sain, mudu oleks käru samatargalt jalutuna edasi seisnud. Nüüd järgmisena oleks vaja korralik sisekast uus teha.
Parem olla kui näida.
Väga hea meel näha, et kellelgi ikka jaksu ja tahtmist on asjadele elu sisse puhuda.Kas kunagi on lootust asja ka kuskil väljanäitusel(frontline üritus) näha?