Mina tegin nii : Kõiksepäält tõin läti laadalt varre koos stabilisaatoriotsikuga. Maksis mede rahas 300 eegu tuuris. Siis sain Tartumaalt pea , mis oli kaevatud , kunagi deaktiveerimise käigus deformeerunud ja roostes. Punkti pani Palamuse jõest leitud lehter. Natuke näputööd ja asi koos.
Kuna kasutasin värvi ja muid tänapäevaseid kosmeetilisi vahendeid , kaalun saksat ka kleepsude-kirjade ostu.
Vartega on lugu lihtne -kuna need tehtud suht paksust metallis , päästikumehhanism juba plekist ja haruldasem. Otsikuid ehk lõhkepäid liigub aga harva ja kui saab veel kuidagi otsakoonuse siis see kõiksetähtsam -lehter , kus laeng käis - neid ei ole üldse liikvel .
Viimane Kurtna oli lätlastel üks ja seegi veel hullem ,kui pildilolev.
Torud aga lätlastel Kuramaalt kaevatud ja suht heas korras teinekord kirjadki peal. Muuga - kuidas õnnestub leiutada.
Minu eksemplaril olid ka osaliselt kirjad näha -kõikseparemini päästikul - need jätsin ka alles.
Absoluutselt nõus! Mul õemehe sapakas kunagi sellest peasjalikult koosneski .
Aga nüüd natuke tõsisemalt. Kamraad Ivalo! Mis värviga Sa oma kaadervärke värvid ja kuidas ( pintsel, prits jne ) ning kas sellel kollasel mingi kood ka on?
Rubriigis restaureerimine võiksid Sa sellest pikemalt pajatada .
Kui herr Oberst tahab näha - kuulda selliste asjadega paugutamist - käi Frontline poiste lahingut vaatamas.
Samasugusele tühjale pannakse laeng sisse ja see lennutab pea otsast minema , kuna aga keegi ei taha oma head riistapuud ruunata , tehakse selliseid trikke suht harva!
Napoleon kommenteerib kindlasti asja täpsemalt.
ma nii väike miis- ma lasen metsas M-69-ga -hiinlasega-arsenali lõhkepakette. ühe otsa teibid kinni , paarimees eraldab nööri, viskab torru- ja minek -10-20 m pole vaja endal pilduda.
Eks see lask umbes nii nagu Ooberst ütles käibki. Ainult lõhkepakett on juba eelnevalt sees ja sinu asi on ainult nööri tõmmata. Šeff oleks muidugi saada selliseid pakette mis kohe tõmmates lõhkeksid, ilma viiteta. Arsenal neid mingil ajal isegi tootis miinivälja imitatsiooniks, aga need vist võeti tootmisest maha kuna paar meest lasid omal käed lõhki. Ju siis ei uskunud kirjasid peal mis teatasid, et viiteaega pole. Kui kellelgi tahtmine seda lasku järgi proovida, siis soovituseks niipalju, et ärge kasutage originaal pead. Esiteks ta lendab vähe ja teiseks kipub ta lömmi minema. See viimane muidugi see peamine põhjus miks seda mitte katsetada. Tore oleks see lõhkepea papist teha ja sinna sisse omakorda lõhkepakett panna, mis ära lennualguses aktiviseerub.
P.S. SEE ON TEOORIA!!! Kui nüüd keegi tark seda proovib ja viga saab siis on see proovija enda risk. Et siis pärast ei oleks ,et Napoleon soovitas või käskis.