Ma tänan herr brunner Algul polnudki väga kavatsust Pärnusse uudistama minna, aga kuna Kriuks oma piltidega ühte kena rohelist pildujat demonstreeris siis muutsin oma arvamust ja seega üritan kohal olla, et väikestviisi seda masinat inspekteerida. Kartuli ja vanaema keedetud musikatst tindi võtan ka soovi korral kaasa. Kruvi oleks kena algus aprillile- ehk saab kunagi kruvi tegelikku otstarvet kah pildil näidata. Herr soadf võimaldas kah mulle kruvi, kahe kruviga ongi mugavam tiblasid seina külge kruttida. Muidugi nüüd on jälle probleem, kuidas headele inimestele väärikalt tasuda
Kas keegi oskab soovitada, kuhu auto on kõige targem jätta? Omal ei ole kaugusega probleeme aga võtan ühe väikese huvilise kaasa (3,5a.), kes vahest pikema maa korral ära väsib.
Viimati muutis horst, R Mär 30, 2007 3:49 pm, muudetud 1 kord kokku.
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
Kontserdimaja körval on ehk ruumi-säält juba objektini ühel jalal hüpates,no vöibolla pool tundi!
Parkimine tasuta!
Kui maimukesega -siis rahulikult jalutades 5 minti minna!
Käidud, nähtud. Sai võõrustaja loal huvipakkuva relva vabalt kätte võtta ja lähemalt uurida. Kollektsioon on aukartusäratav. Au ja kiitus kogujale! Ka 3,5 aastane järeltulija sai lõpuks soovitud päris snaipripüssi näha. Lisaks võimalus ka kamraadidega kevadisel päikesepaistel pisut juttu ajada. Igatahes tänud ka korraldajale!
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
Jah midagi pole öelda,kogu oli tõesti võimas.Eriti muljet avaldav oli asjade konditsioon.Aga huvilisi oli kuidagi vähe,ma algul arvasin et tuleb rohkem rahvast.