5+Baldhur88 kirjutas:Aasta viimastel kuudel kogunenud kraam tuleb ette näidata. Kõige rohkem ikka on pakendeid kogunenud. Enamikul ikka mõni detail aegade jooksul kaduma läinud.
Tee korvist paar klõpsu(seest-väljast).
5+Baldhur88 kirjutas:Aasta viimastel kuudel kogunenud kraam tuleb ette näidata. Kõige rohkem ikka on pakendeid kogunenud. Enamikul ikka mõni detail aegade jooksul kaduma läinud.
Assmann ikka markeeris.Kriuks kirjutas: Markeeringud puuduvad (st pole kunagi olnudki).
Ma es hakka sind kurvastama, korv on seest tühjaks roogitud ja kaant ka esialgu pole. Iseenesest on heas konditsioonis, sai üleskorjatud nagu varuosadeks.uudishimulik kirjutas:5+
Vot seda tahangi näha mis korv on. On ka varjant, millel kaant ja sisu polnudki.Baldhur88 kirjutas:Ma es hakka sind kurvastama, korv on seest tühjaks roogitud ja kaant ka esialgu pole. Iseenesest on heas konditsioonis, sai üleskorjatud nagu varuosadeks.uudishimulik kirjutas:5+
Kannu on väga aja, pane kontonumber sõnumigaBaldhur88 kirjutas:Aasta viimastel kuudel kogunenud kraam tuleb ette näidata.
Ei saa panna, ma hakkasin ka kanne korjama.divine kirjutas:Kannu on väga aja, pane kontonumber sõnumiga