Enne ja pärast.
Re: Enne ja pärast.
Esmamulje hea. Soovituseks, enne värvimist ei ole otstarbekas teha happega, sest hape ei eemalda sügavamaid roostekoldeid ja reaktsioon jätkub värvi all. Kui üldse mõelda uuesti värvimisele, siis tuleks kasutada kas liivapritsi või elektrolüüsi, mis eemaldavad kõik rooste jäägid. Aga ära lase ennast segada, tegemist ei ole rariteetse esemega, ja kui endale tundub hea, siis on kõik tip-top.
Parimat
Parimat
Ostan 2. maailmasõja aegseid laskemoonakaste, -konteinereid, -korve ja -topse. Võivad olla puidust, metallist, papist, bakeliidist või punutud. Seisukord ei ole oluline.
Panen ühe pisema näputöö, mis on samuti happega töödeldud.
Tegemist lisalaengutopsiga 12 cm miinipildujale ja sisaldas ühe miini jaoks vajalikke lisalaenguid.
Pildilt on näha, et hape ei suuda sügavamaid roostekoldeid neutraliseerida, ehkki see on võimalik kui jätta ese pikemaks ajaks lahusesse, aga sellisel juhul kannatab ülejäänud osa (värvitud esemetel hakkab värvi rikkuma ja paber pudeneks samuti).

E
Tegemist lisalaengutopsiga 12 cm miinipildujale ja sisaldas ühe miini jaoks vajalikke lisalaenguid.
Pildilt on näha, et hape ei suuda sügavamaid roostekoldeid neutraliseerida, ehkki see on võimalik kui jätta ese pikemaks ajaks lahusesse, aga sellisel juhul kannatab ülejäänud osa (värvitud esemetel hakkab värvi rikkuma ja paber pudeneks samuti).

E
Ostan 2. maailmasõja aegseid laskemoonakaste, -konteinereid, -korve ja -topse. Võivad olla puidust, metallist, papist, bakeliidist või punutud. Seisukord ei ole oluline.
-
- Veteran
Nagu lubatud pildid, enne ja pärast.
Kmr. Endel on teinud vastutusrikkamad tööd.
Suured tänud selle eest.
Kmr. Endel on teinud vastutusrikkamad tööd.
Suured tänud selle eest.
Kastil käepide aerosooliga tehtud?...... Võeh... 

-
- Veteran
Kastil käepide füüsiliselt puhastatud, roostesurmaga üle tõmmatud ja pärast õlise lapiga . Unusta aerosool ära.

Kiire kosmeetiline kuur ja passib tuppa tuua küll
Patronenkast 88

Patronenkast 88
Assmani pandla restaureerimine
ja tulemus

- Manused
-
- ss uscha,2.jpg (96.12 KiB) Vaadatud 27571 korda
-
- ss ucha.jpg (94.37 KiB) Vaadatud 27571 korda
מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Mütsilotu enne ja peale restaureerimist.Restaureerija pole mina 

- Manused
-
- SNC10005-1.JPG (104.23 KiB) Vaadatud 27237 korda
-
- 09333622385fec.jpg (39.76 KiB) Vaadatud 27237 korda
Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
Pole paha, väga hästi tehtud.frits66 kirjutas:Mütsilotu enne ja peale restaureerimist.Restaureerija pole mina
Arbeit Macht Frei
WH alupannal enne ja pärast nühkimist.
Kasutatud ainult vett, vana hambaharja ja igas majapidamises leiduvaid puhastusvahendeid.
Kasutatud ainult vett, vana hambaharja ja igas majapidamises leiduvaid puhastusvahendeid.
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Eesti ohvitseri M36 enne ja nüüd.
Kuldnööbid traageldasin ise ette, ülejäänu eest tuleb tänada OÜ Boliree'd.
Kuldnööbid traageldasin ise ette, ülejäänu eest tuleb tänada OÜ Boliree'd.
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Enne
...
Nüüd
...