WTF? Mul samasugune täies õites, mõlkideta ja rihmaga seinal. Teinekord uue aasta saabumisel või kui on palju vedelikku manustatud - puhun. Ema teab rääkida, et pidi olema mingi metsatehnikute võistluste auhind 70-nendate algusest. Tõsi - kirju mul peal pole. Oskab keegi pädevam inimene öelda, millega tegu?
Selliseid pasunaid kasutati esimese vabariigiajal küll. Ei meenu küll praegu ühtegi fotot või miskit kus süjaväes oleks selline pasun olnud aga viga võib olla ka minus. Kindlasti olid sellised tuletõrjujatel.
Mulle isiklikult konksuga pool meeldib. Aga kas keebi Rb. nummreid pikkuse pool otsas ennem näinud? Tavaliselt nad konksu ärapööratud "nahkkeele" peal.
nende kuradi zetoonidega ei tea kunagi.esitasin müüale otse küsimuse et kust leitud ja mis kontmehest sai,vend hakkas keerutama et pole tema omad ja nagu aru sai leitud ilma meheta tema arust.siis aga tekkis vennal selline agressiivne hoiak.arvan et võib olla originaal zetoon aga tegu ilmselt laibarööviga ja sõduri kondid ilmselt siiani metsas hunnikus.
seega kutsun kamraade üles mitte ostma zetoone mille päritolu pole selge ja millest pole teada kas zetooniga koos olnud sõdur on korralikult maetud.
Aga esita küsimus müüjale, siin ju saksa kraami sellid koos, enamus pole soome kangast ei lähedalt ega kaugelt ihusilmaga näinudki.
Pildil tundub riie kõll väga uus, aga võibolla välgu viga?
Tavaliselt öeldakse - osta ese, mitte lugu, kindlasti saad seekord mõlemad korraga!
Uhke värk, kui müts otse Õvi lähistelt üles korjatud.
Tsiteerin:
"Kui meestel aega üle jäi, võeti kätest kinni ja lauldi "Hõissa, cowboy...""
Pole ime, et mütsi kadumist pandud sellises lahingumöllus tähelegi.