Saksa armees kasutusel olnud jalgrattad!
Nii neli punkti on mille järgi tunneb Saksa jalgratta ära:Kuna need olid köigil rattastel samasugused!
1.Ühtegi kroom osa polnud,köik olid matt must.(Osade firmade kodarad olid koormitud)
2.Pakkiraam:

3.Kiir kinnitusega lenksud.(mis on klambriga):

4. "V" kujulised veljed:

Ülejäänud ratta osad olid erinevad.
(Palun moded pange need pildid WH serverisse ja pange need pildid minu postituse juurde.Mina kahjuks ei saanud hakkama!Tänan)
1.Ühtegi kroom osa polnud,köik olid matt must.(Osade firmade kodarad olid koormitud)
2.Pakkiraam:
3.Kiir kinnitusega lenksud.(mis on klambriga):
4. "V" kujulised veljed:
Ülejäänud ratta osad olid erinevad.
(Palun moded pange need pildid WH serverisse ja pange need pildid minu postituse juurde.Mina kahjuks ei saanud hakkama!Tänan)
- desert eagle
- Huviline
- desert eagle
- Huviline
EKSIARVAMUSE KUMMUTAMINE
Eidapere üritusel oli klubi Front Line ajanud põllule ühe jalgratta, mille lensktangide külge oli sõlmitud Pf 60 ...

Klubi esindaja jagas aga sõjaratsu kõrval huvilistele lahkelt seletusi, et päriselt ei käinud sarvede külge tankirusikas, vaid gaasimaski torbik. Kuna too jutt tundus kuidagi kahtlane, otsustasin asja pisut uurida
. Selgus see, et tegelikkuses oli kroonu jalgrattale ( Truppenfahrrad ) mõeldud välja lausa spetsiaalne lisatarvik, uhke nimetusega Mantelträger ...

Ning nii nagu nimigi ütleb, kinnitati selle külge hoopis telkmantel või siis sinel.
Kuid loomulikult võis sõdalane mingil hetkel improviseerida ja upitada koormasse ka oma gaasimaski
...

Kogu pildimaterjal pärineb netiavarustest.
Klubi esindaja jagas aga sõjaratsu kõrval huvilistele lahkelt seletusi, et päriselt ei käinud sarvede külge tankirusikas, vaid gaasimaski torbik. Kuna too jutt tundus kuidagi kahtlane, otsustasin asja pisut uurida

Ning nii nagu nimigi ütleb, kinnitati selle külge hoopis telkmantel või siis sinel.
Kuid loomulikult võis sõdalane mingil hetkel improviseerida ja upitada koormasse ka oma gaasimaski

Kogu pildimaterjal pärineb netiavarustest.