Raamatut
Uhh, valus on lugeda kommentaare: http://www.wehrmacht-awards.com/forums/ ... 615&page=2 , kohe nigu nuaga käristaks ingekeses  Kuda on, kas võtab keegi tellimise orgunni enda pääle? Küll oleks tarvis seda raamatut
  Kuda on, kas võtab keegi tellimise orgunni enda pääle? Küll oleks tarvis seda raamatut 

Kuda on, kas võtab keegi tellimise orgunni enda pääle? Küll oleks tarvis seda raamatut
- freiwilliger
- Huviline
raamat
Mingi aeg oli jutt, et Grenader huvitub selle raamatu välja andmisest, tea kas said kopiraidi?

Re: Raamatut
Huvitav, mis võiks raamatu hind täna olla?
terv
õ

terv
õ
- 

funker
Hinnast ei tea midagi, aga netist on kraam tasuta saadaval.õpetaja kirjutas:Huvitav, mis võiks raamatu hind täna olla?
http://dfiles.ru/files/pqr9vgm75
Vali tasuta allalaadimine, sisesta CAPCHA vastuseks küsitud venekeelne
fraas vene tähtedega ja tuleb kohale.
Aitüma lingi eest  , kuid mul on raamat füüsiliselt ees!
 , kuid mul on raamat füüsiliselt ees!
Ühesõnaga (või pisut pikemalt): üks raamatukogu hakkab füüsiliselt vähenema.
terv
õ

, kuid mul on raamat füüsiliselt ees!
 , kuid mul on raamat füüsiliselt ees!Ühesõnaga (või pisut pikemalt): üks raamatukogu hakkab füüsiliselt vähenema.
terv
õ
- 

funker
PDF-i lehitsedes jäi silma, et pole lehti füüsiliste leheküljenumbritega 16, 22 ja 77.
Siinkohal küsimus paberist raamatuomanikele - kas originaalis on need lehed tühjad,
või on PDF-i valmistaja haltuurat teinud? Tänan ette!

Siinkohal küsimus paberist raamatuomanikele - kas originaalis on need lehed tühjad,
Haltuurat ikka!funker kirjutas:PDF-i lehitsedes jäi silma, et pole lehti füüsiliste leheküljenumbritega 16, 22 ja 77.
Lk 16 on tekst, 22 ja 77 fotod.
terv
õ