Vaata kõik ei ole nii lihtne kui paistab. Nende relvavahetusega oli selline teema, et firma Heckler & Koch poolt oli tingimus, et uued relvad saadakse vanade hävitamisel odavamalt. Eks iga firma ole huvitatud sellest, et vana kaup turult kaoks ja uutele rohkem ruumi oleks.
http://mil.ee/index.php?id=1776
II maailmasõja kraami müüjad
Kas kasutaja Saksakoguja süüteole kihutamisest on midagi kuulnud? Kui ei ole siis soovitaksin taaskord tutvuda Karistusseadustikuga ( § 22, lg. 2 ). Samuti ei ole mõtet siia riputada KAPO ootekuulutusi. Kui on hirmus soov organitega suhelda siis ameti peamaja või harukontorite kontaktid leiad loodetavasti iseseisvalt netist ...saksakoguja kirjutas:tahaksin siin inimeste südametele panna, et ärge viige vaid tooge minu ukse taha, võtan rõõmuga vastu ja tasu maksan ka...
kapot ootama jäädes
saksakoguja
-
- Kasutaja
muutsin oma postitust, et mitte solvata teisi auväärseid foorumiliikmeid ja et mitte tekitada valearusaama nagu õhtutatks seadusi rikkuma!
lisaks tahaksin natuke valgustada, mida ma eelmise postitusega täpsemalt mõtlesin: soovin infot, mida tehakse selliste vanade relvadega, mis viiakse politseisse, kas hävitatakse või mis?
olen vaadanud arhiivivideosid, kus peale saksamaa alistamist põletati tohutus koguses saksa lippe, kui nüüd sama tehakse, siis on mul tuline kahju, et kultuuri hävitatakse kui sellest võiksid kasu saada nii riik kui ka kollektsionäärid (mõtlen seda, et riik võiks pakkuda deaktiveeritud metalli kollektsionääridele müügiks vb ta juba teeb seda, aga mina ei tea ja tahaksin teada, kust saaks sellist vanametalli osta)?
nb! foorumi adminnid, kui minu postitused on mingit moodi häirivad või seadustega vastuolus, siis palun kustutadge ära, aga pange väike viide ka juurde, et miks seda siiski tehti!
lisaks tahaksin natuke valgustada, mida ma eelmise postitusega täpsemalt mõtlesin: soovin infot, mida tehakse selliste vanade relvadega, mis viiakse politseisse, kas hävitatakse või mis?
olen vaadanud arhiivivideosid, kus peale saksamaa alistamist põletati tohutus koguses saksa lippe, kui nüüd sama tehakse, siis on mul tuline kahju, et kultuuri hävitatakse kui sellest võiksid kasu saada nii riik kui ka kollektsionäärid (mõtlen seda, et riik võiks pakkuda deaktiveeritud metalli kollektsionääridele müügiks vb ta juba teeb seda, aga mina ei tea ja tahaksin teada, kust saaks sellist vanametalli osta)?
nb! foorumi adminnid, kui minu postitused on mingit moodi häirivad või seadustega vastuolus, siis palun kustutadge ära, aga pange väike viide ka juurde, et miks seda siiski tehti!
RZM päris asjalik müügimees. Tähelepanu tasub pöörata.Vaat ,et köiki asju ära ei ostacanislupus kirjutas:Ent tulles tagasi teemasse: millega konkreetsemalt siis rzm@ tegeleb? Kaltsud? Relvad-jupid? Kastid? Aurahad? Trükised? Mõni konkreetne näide kuluks ära küll siis teaks kas pöörata tähelepanu või ei.
Endal näiteks karabiner 88 kaba + mõned pudinad vaja ent kas ma hakkan kohe kirja saatma teadmata mis valdkonnaga tegeletakse täpsemalt? Vaevalt küll.

Üks näide minu saagist- http://i244.photobucket.com/albums/gg5/ ... ikast2.jpg
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/