tere
- Niederland
- Veteran
Ma ei närigi tähti.
Sa kirjutasid, et:
Minu küsimus oligi, et kuidas peaksid kaevajad aru saama, et tegu on metsavendadega? Kui okupantide haudu rüüstavad, olgu aupaklikud vähemalt metsavendade haudade vastu.
Sa kirjutasid, et:
Selgituseks kirjutasidkui mõnele seadusega selgeks ei tee, olgu nad siis vähemalt aupaklikud eesti eest langenute vastu.
Järeldus: kui mõnele seadusega selgeks ei tee, olgu nad siis vähemalt aupaklikud metsavendade vastu.Eesti eest langenud on eelkõige otsene vastupanu sakslastele ja venelastele - metsavennad
Minu küsimus oligi, et kuidas peaksid kaevajad aru saama, et tegu on metsavendadega? Kui okupantide haudu rüüstavad, olgu aupaklikud vähemalt metsavendade haudade vastu.
- Niederland
- Veteran
Kui käia metsas ,siis augud kinni ja löhkekehad sinna samasse auku tagasi.Kui peaks leida ,säilmed siis mitte edasi kaevata.Nii palju vöiks vaadata,kas sakslane vöi venelane ja kui sakslane siis anda teada vastavatele inimestele.Mitte ise hakkata hauda lahti kaevama.Ütlen omast kogemuset ,et säilmete peale juhtub haruarva.
- Niederland
- Veteran
sellegsa küll kuidagi nõustuda ei saa. see sarnaneks sügava vene ajaga ,kus indiviidil ei tohtind olla oma arvamust ja tuli olla nõus sellega mis kõrgemalt poolt öeldi.Diskussioon mingi teema üle on kindlast parem kui pea liiva alla peitmine.ivalo kirjutas:Pidasin silmas kogu seda hauakaevamise möga ja lõputut seletamist, kes õigel ja kes valel poolel.
Oma tõekspidamised hoidku iga mees endale.
- Niederland
- Veteran
Väga imelik. Lugesin terve teema läbi ja mina küll "lõputut seletamist, kes õigel ja kes valel poolel", ei märganud. Kust kamraad Ivalo seda luges? Teeme asjad selgeks. Mina küsisin kamraad Kaapekakult, kuidas peaksid kaevajad selgeks tegema, et tegu on metsavenna hauaga. Mille järgi peaksid kaevajad metsavendade haudu eristama, et sellesse aupaklikult suhtuda? Selle küsimuse peale sain kamraad Kaapekakult poliitikutele omase mittemidagi ütleva vastuse:Pidasin silmas kogu seda hauakaevamise möga ja lõputut seletamist, kes õigel ja kes valel poolel.
Oma tõekspidamised hoidku iga mees endale.
kui inimene ei taha aru saada, et ta midagi valesti teeb, siis on temaga mõtetu vaielda
Ja kõik. Rohkem polegi me haua teemadel rääkinud. Vabandage, kuid mina küll ei arva, et see oleks "hauakaevamise möga ja lõputu seletamine, kes õigel ja kes valel poolel sõdis".