EW Kaitseliidu Viljandi maleva rinnakotkas.
Re: EW Kaitseliidu Viljandi maleva rinnakotkas.
Ma pole ainuke, kes poolikuid märke ostab ja seda teps mitte, et raha pole. Võid uscha käest küsida miks ta lahetikrilt, ilma nutulauluta, pooliku 1 diviisi suurtükiväegrupi märgi ostis. Neid märke, koos poolikuga, teada ainult 3 tk. Aga sinu aju sellest aru ei saa. MOTT - mida oligi tarvis tõestada! KL Sakala märk on mul müügis või vahetuseks olemas aga sinusugusele vingatsile seda küll ei paku.
Võib alati lahkesti pakkuda vanu märke, diplomeid, tunnistusi, fotosid jmt. 5092935
- skorpion madu
- Huviline
Kas see teeb minust "vingatsi", et ma tahan omale korraliku raha eest korralikku asja, ning ostetava asja kohta info ja piltide pärimine on kiunumine? Sinusuguse käest ma ei taha tasuta ka seda märki! Seda mida minu ajud võtavad, või ei võta, ei ole küll sinusugune pädev ütlema.
Viimati muutis skorpion madu, L Mai 31, 2025 3:47 pm, muudetud 3 korda kokku.
Otsin AVS-36 täägituppe, korralikku. Soovin osta EW aegset korralikku Kaitseliidu Viljandi Sakalamaleva pealiku rinnakotkast ketiga.
- skorpion madu
- Huviline
Panen 700.- ette, korraliku keti ja nõelaga märgi eest. Siia stendi oleks vaja seda märki. 

Otsin AVS-36 täägituppe, korralikku. Soovin osta EW aegset korralikku Kaitseliidu Viljandi Sakalamaleva pealiku rinnakotkast ketiga.