Telefunken WR1-T/ WR1-P
Tere.
Kui elektroonikakomponendid (ka lambid) on samade andmetega, siis on nad ka vahetatavad. Väga paljudele eestiaegsetele raadiotele on sisse pandud uuemad lambid, isegi sokeldus tehti ümber. Minu "Lorenz" sisaldab vana sokeldusega Telefunkeneid, lõpukas on Wehrmachti kulliga, alaldis on 60.aastate venelane.
Raadioseadme täpse sageduse määrab ära ikkagi võnkeringide parameetrid ja häälestus.
Toomas.
Kui elektroonikakomponendid (ka lambid) on samade andmetega, siis on nad ka vahetatavad. Väga paljudele eestiaegsetele raadiotele on sisse pandud uuemad lambid, isegi sokeldus tehti ümber. Minu "Lorenz" sisaldab vana sokeldusega Telefunkeneid, lõpukas on Wehrmachti kulliga, alaldis on 60.aastate venelane.
Raadioseadme täpse sageduse määrab ära ikkagi võnkeringide parameetrid ja häälestus.
Toomas.
Re: Telefunken WR1-T/ WR1-P
Nagu lisatud päevapildilt näha, kuulus eestlastega seotud vanameister Gille samuti armastatud raadioaparaadi kuulajaskonna hulka ...
Vanameister siin pildil venemaal, 1944. Eks kodunt kaugel oli vaja ikka uudiseid ja muusikat kuulata.Kriuks kirjutas:Nagu lisatud päevapildilt näha, kuulus eestlastega seotud vanameister Gille samuti armastatud raadioaparaadi kuulajaskonna hulka ...
Sain lõpuks oma raadiole puuduoleva originaalkasti - nüüd on asi välimuselt komplektne.
foorum.rindeleht.ee
Super luks! Ja ma ei saa jätta märkimata, et elasin selle projekti õnnestumisele, osta.ee keskkonda jälgides, lausa kaasauscha kirjutas:Sain lõpuks oma raadiole puuduoleva originaalkasti - nüüd on asi välimuselt komplektne.

WR-T/WR1-P sõjaaegne lihtsustatud variant Wehrmacht Rundfunkempfänger kleine Batterie, valmistatud Blaupunkt tehases 1943. aastal.
foorum.rindeleht.ee