Meleski klaasivabrik
-
- Huviline
Huvitav, mis aega saab selle foto dateerida?
Kui eeltoodud andmete põhjal:
27.08.1944 - Ritterkreuz des EK als
SS-Hsuf.u.Kdr.SS-Pionier-Btl.54/SS-Freiw.Pz.Gren.Brig.
"Nederland"/III.(germ.) SS-Pz.Korps/Heeresgruppe Nord, Ostfront.
Loetakse ju kuupäevaks autasu saamisel selle esildise sisseandmise päeva.
Kui 27 augustil tehti ettepanek siis millal Aadu (kas kinnitas neid hiljem ka Gimmler) selle allkirjastas ja lõpuks värske omanik sai reaalselt risti kaela riputada? Koos autasustamisega pidi tulema ka ülendus?
Seda kõike juhul, kui lugeda pildilolevaks isikuks GÜNTHER WANHÖFER.
Kui eeltoodud andmete põhjal:
27.08.1944 - Ritterkreuz des EK als
SS-Hsuf.u.Kdr.SS-Pionier-Btl.54/SS-Freiw.Pz.Gren.Brig.
"Nederland"/III.(germ.) SS-Pz.Korps/Heeresgruppe Nord, Ostfront.
Loetakse ju kuupäevaks autasu saamisel selle esildise sisseandmise päeva.
Kui 27 augustil tehti ettepanek siis millal Aadu (kas kinnitas neid hiljem ka Gimmler) selle allkirjastas ja lõpuks värske omanik sai reaalselt risti kaela riputada? Koos autasustamisega pidi tulema ka ülendus?
Seda kõike juhul, kui lugeda pildilolevaks isikuks GÜNTHER WANHÖFER.
-
- Huviline
rääkisin mitme inimesega sellest pildist ja tegu ikka gross'iga. peamine argument on ikka see, et rüütliristi esildise kuupäev oli sisse antud 27.08.1944 ja nii kiiresti see paberimajandus ja kinnitamine ei käinud, et kohe järgmisel päeval mehel rist kaelas oleks olnud.
mõnes kohas ma olen lugenud, et tegu mingi rõika tehasehoonega aga kas see pole mitte üks ja sama koht?
siin on üks postimehe artikkel, kus sellest tehasest pikalt kirjutatakse ja seal ka kirjas liitnimi meleski-rõika.
http://tartu.postimees.ee/010805/tartu_ ... 172436.php
mõnes kohas ma olen lugenud, et tegu mingi rõika tehasehoonega aga kas see pole mitte üks ja sama koht?
siin on üks postimehe artikkel, kus sellest tehasest pikalt kirjutatakse ja seal ka kirjas liitnimi meleski-rõika.
http://tartu.postimees.ee/010805/tartu_ ... 172436.php
foorum.rindeleht.ee
- desert eagle
- Huviline