Väga lahe! Selle projekti jaoks tee lausa eraldi teema, seda edenemist jälgib küll suure huviga.aivar74 kirjutas:Minu aasta algas Zündapp KS750 projektiga.Raami tagumine osa on kahjuks amortidele ümber ehitatud.
Originaal korvivann oli enne olemas ja ei hakanud seda pildile vedama.
Kuum jaanuar 2016 ...
Re: Kuum jaanuar ...
Sai Kärevere kandis üht tuttava esivanema majapidamist revideeritud.

[imghttp://static1.nagi.ee/i/p/979/1/24475347280be3_m.jpg][/img]

12,7 puit kas vähe harva esinev
mõned tavoti purgid ka

kui aega saan siin pildistan asjadest lisa.

[imghttp://static1.nagi.ee/i/p/979/1/24475347280be3_m.jpg][/img]

12,7 puit kas vähe harva esinev
mõned tavoti purgid ka

kui aega saan siin pildistan asjadest lisa.
Saab ehk kaikakorvi sangast parema ülesvõtte? Hea tare, peab mainima.
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Aasta algas ka hästi - ilus nunnu // suht haruldane "valepidi" teraga Tokarevi SVT40 tääk tuli.
Tiptopp komplekt: puutumatu haljas tera, retsimata puitpõsed, valdavalt musta orikasvärvi all ja hea nahkrihmaga tupp.. tera on vaid mingid plekid peale võtnud aga sellest saab ilmselt lahti.. Komplekt naudib ajalehe peal harva talvehommikust päikest ja võtab GUNEX2000-tervisevanni
Minu kogemus ütleb, et SVT40 täägi puhul on see varasema "valepidi" teraga täägi suhe põhimudeliks kujunenud "õigetpidi" teraga tääki nii umbes 1:10 kuni 1:20 - s.t häid "valepidi" terasid liigub ikka väga vähe..
Tiptopp komplekt: puutumatu haljas tera, retsimata puitpõsed, valdavalt musta orikasvärvi all ja hea nahkrihmaga tupp.. tera on vaid mingid plekid peale võtnud aga sellest saab ilmselt lahti.. Komplekt naudib ajalehe peal harva talvehommikust päikest ja võtab GUNEX2000-tervisevanni

Minu kogemus ütleb, et SVT40 täägi puhul on see varasema "valepidi" teraga täägi suhe põhimudeliks kujunenud "õigetpidi" teraga tääki nii umbes 1:10 kuni 1:20 - s.t häid "valepidi" terasid liigub ikka väga vähe..
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
jaanuar oli minulgi suht viljakas