Kurtna laat.
Sai ikka ka viimasel hetkel ree otsa peale hüpata, muljed üldiselt head. Müüjaid, kaupa ja rahvast piisavalt. Ilm ka päris lohku ei vedanud, lõunast läks viisakaks. Vot vorst jäi küll proovimata
Ühe kriitikat kannatava seljakoti sai ka Laia tänava ärikatelt poolteise pealt poole peale.
Päris huvitavaid asju hakkas silmas. Muidugi ei puudunud ka ulmehinnad ja võltsingud ehtsa pähe, üldmulje muidu viis.

Ühe kriitikat kannatava seljakoti sai ka Laia tänava ärikatelt poolteise pealt poole peale.
Päris huvitavaid asju hakkas silmas. Muidugi ei puudunud ka ulmehinnad ja võltsingud ehtsa pähe, üldmulje muidu viis.
Üks kiivrikest sai ära toodud.
http://www.militaar.net/viewtopic.php?t=6185
http://www.militaar.net/viewtopic.php?t=6185
Kartsin, et tuleb igav ja vähese kaubaga üritus, aga tegelikult oli nii mõndagi huvitavat vaadata ja imetleda.
Oma autole laadisin ühe 8cm Gr.W plekk kasti ja ühe konksu.
Kõige huvitavam ja meeldejäävaim asi mis ma nägin oli ühe lätlase käes: 8cm GrW täiskomplektne ja väga ilus sihik RA 35 (karbis) ja sama aparaadi mingisugune nurgamõõtja. Hind oli ka suht ilus 600 euri.
tore oli
Oma autole laadisin ühe 8cm Gr.W plekk kasti ja ühe konksu.
Kõige huvitavam ja meeldejäävaim asi mis ma nägin oli ühe lätlase käes: 8cm GrW täiskomplektne ja väga ilus sihik RA 35 (karbis) ja sama aparaadi mingisugune nurgamõõtja. Hind oli ka suht ilus 600 euri.
tore oli
Leotamisest
See leotamise pilt oli tõesti trööstitu-raamatud, ajakirjad, ajalehed ligunesid kellel autokapotil, kellel auto ees maas. Seda nähes kadus ausalt öeldes tuju neid vaadata ja kaubelda.
Ise ei leidnud oma kollektsiooni täiendamiseks midagi, välja arvatud paarkümmend pisikest erinevat apteegipudelit, needki sai ostetud tänu soodsale hinnale ühe imeliku lätlase käest, kes küsis tükist 1 kroon. On, millega täiendada tühjasid kohti oma pudeliriiulil. Aga muidu need asjad, mis huvi pakkusid olid enam-vähem kosmilise hinnaga ja ma ei hakanud kellegile sponsorlust tegema. Ainuke ürituse pluss oli see, et sai kokku paljude vanade tuttavatega,keda polnud aastaid näinud ja sai isiklikult tuttavaks hääde kamraadidega, kellega oli ennemalt suheldud vaid foorumi ja telefoni vahendusel. Nii, et võib lugeda üritus kordaläinuks!
Ise ei leidnud oma kollektsiooni täiendamiseks midagi, välja arvatud paarkümmend pisikest erinevat apteegipudelit, needki sai ostetud tänu soodsale hinnale ühe imeliku lätlase käest, kes küsis tükist 1 kroon. On, millega täiendada tühjasid kohti oma pudeliriiulil. Aga muidu need asjad, mis huvi pakkusid olid enam-vähem kosmilise hinnaga ja ma ei hakanud kellegile sponsorlust tegema. Ainuke ürituse pluss oli see, et sai kokku paljude vanade tuttavatega,keda polnud aastaid näinud ja sai isiklikult tuttavaks hääde kamraadidega, kellega oli ennemalt suheldud vaid foorumi ja telefoni vahendusel. Nii, et võib lugeda üritus kordaläinuks!
Viimati muutis kortik, P Okt 01, 2006 8:43 pm, muudetud 1 kord kokku.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Estoloog kirjutas:Ja paberikaup (raamatud, dokumendid, fotod)? Kuidas nendega oli?
M
Mis puutub paberikaupa, siis tundub mulle, et ülalpool olevas uscha postituses toodud vihje ("...aga oli ka inimesi (vähemalt üks kindlasti) kes tegid seal super tehinguid.")
võib ka minu kohta käia.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Tere.
Supertehing sai teoks.
Saksa sõjatsikli nahkkast vahetas omanikku. Olin juba äraminekul, kui naine märkas mingi auto tagaratta vastu toetatud ilmetud nahkkasti. Paar kiirküsimust... ja oligi kamraad foorumit,kellele sai veel pool aastat tagasi südamele pandud, kui müüd -teata mulle. Õnneks ei jõudnud keegi teadja kohale. Eelmise kasti ostsin 10.- rubla eest. See läka sutsu kallimaks.
Naine sai ka oma kollektsiooni piisava täienduse.
Oli tore päev.
Toomas.
Supertehing sai teoks.
Saksa sõjatsikli nahkkast vahetas omanikku. Olin juba äraminekul, kui naine märkas mingi auto tagaratta vastu toetatud ilmetud nahkkasti. Paar kiirküsimust... ja oligi kamraad foorumit,kellele sai veel pool aastat tagasi südamele pandud, kui müüd -teata mulle. Õnneks ei jõudnud keegi teadja kohale. Eelmise kasti ostsin 10.- rubla eest. See läka sutsu kallimaks.
Naine sai ka oma kollektsiooni piisava täienduse.
Oli tore päev.
Toomas.
Militaari seekord jahtima ei läinud kuna mootorrattaprojekt pooleli hetkel. Päev oli suht kordaläinud sain uuema voshodi esikahvli ning korraliku esiratta,
Ainult kuradi kahju ,et mootorit ei leidnud.(Ehk vedeleb mõnel kamraadil 175-350 vene mootor
) Üks iludus sõitis laada lõppedes silme alt ära.
Muidugi oli üks saksa koor suht heas korras 400eeku praegu mõtlen oleks ikka ära pidanud ostma.

Muidugi oli üks saksa koor suht heas korras 400eeku praegu mõtlen oleks ikka ära pidanud ostma.

Tegelen mudelite ja mootorratastega.
http://www.album.ee/user/30009339
http://www.album.ee/user/30009339