Enne ja pärast.
-
- Huviline
Re: Enne ja pärast.
Esiteks,väga ehe kildudest räsitud leid ja teiseks, suurepärane puhastus-sport... 

- jägermeister
- Kasutaja
Aitäh herr sturman 

Natuke näputööd.

Tervitades
E

Tervitades
E
Viimati muutis endel, E Aug 22, 2011 8:19 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ostan 2. maailmasõja aegseid laskemoonakaste, -konteinereid, -korve ja -topse. Võivad olla puidust, metallist, papist, bakeliidist või punutud. Seisukord ei ole oluline.
Ilus munakast-ka Sa möne ersatsresti tagavaraks ka tegid? Oleksin komplektist huvitatud.endel kirjutas:Natuke näputööd.
Tervitades
E
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Nagu vanas heas gangsteriloos, lõpetab keegi ikka happevannis. Seekord oli gangsteri asemel saksa trofeekast 5 cm Granatwerfer 202 (e). Lõpptulemus ei jäänud küll nii hea nagu lootsin, aga küllap seda värvi siis rooste all rohkem lihtsalt polnud. Enne hapendamist eraldasin sildi, kui kõige väärtuslikuma komponendi selle kasti juures. Nüüd tuleb välja mõelda, kuidas seda puhastada vms. Liimipulgaga ei kipu kohe tagasi külge kleepima.
Enne

Silt

Pärast

Enne

Silt

Pärast

õnnitlused.endal ei ole olnud õnne sellist kasti leida.
Salamandri saapad enne ja pärast, suured tänud mede kingseppmeistrile.

10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Mis selle värvi RAL kood on?endel kirjutas:Natuke näputööd.
Tervitades
E
Sai õige mehe kätte, tulevaste põlvede jaoks päästetud.
Tänan!pren.ska kirjutas:Sai õige mehe kätte ...
Sai ka üks kast valmis meisterdatud. Enne-pärast võrdlus jääb olemata, sest fotokat ei juhtunud õigel hetkel käepärast olema. Siin siis kast pärast võidukat lahingut Walga linnas 2010 aastal. Järgmine kord katsun ilusama kasti teha.

-
- Veteran
Sõbramehe poolest-sitt.
Loodan et kor4ralikku kasti ära ei rikkunud?
(kuigi näha juba et kast enne kahjuks rikutud)
Ps.Mul karjuv ahastus kastide UUEKS muutmisel.Minu põhimõte-kui tuunida siis ajastuvääriliselt.
Lugupidamisega Kaur.

(kuigi näha juba et kast enne kahjuks rikutud)
Ps.Mul karjuv ahastus kastide UUEKS muutmisel.Minu põhimõte-kui tuunida siis ajastuvääriliselt.
Lugupidamisega Kaur.
Kast on ise tugev, paraku veidi kummis ja ilma sisuta. Värvist olin juba paar aastat tagasi puhtaks lasknud ja buvanooliga üle käinud. Esmalt kruntisin ära, jäi täiesti ok. Aga jama hakkas pihta, kui värvisin RAL 6006-ga. Esiteks polnud täismatt ja toon oli üleüldse veidi kahtlane. Kuigi hiljem võrdlesin ühe teise kasti seest võetud värvitud metallosaga, siis sain aru, et polegi väga mööda toon. Mingil põhjusel ei tahtnud värv hästi ära kuivada ja siiamaani on üsnagi aldis igasugustele löökidele ning kriimustustele. Kirjade kohta niipalju, et ühel vihmasel õhtupoolikult polnud suurt midagi teha ja sai nö katseeksemplaar tehtud. Kirjadega on vaja veel tööd teha. Samuti värviga, teoreetiline pool veidi nõrk. Üleüldse on suht segane, mis värviga peaks värvima. Üks kast on algselt olnud värvitud 6006-ga, aga hiljem üle värvitud 7016 või mingi sarnase tooniga. Kui kellelgi on soovitusi, millises poes võiks lasta värvi toonida, andke teada, viimasel korral Bauhofis segatud kraamiga päris rahul pole. Ja igasugune konstruktiivne kriitika teretulnud 

Mis siin enam kritiseerida, uudishimulik jätnud ju kivi kivi peale.
Nii destruktiivset arvustust pole siin foorumis eelnevalt ette tulnud!
Ju olete nii head sõbrad, et võib silmi pilgutamata kaikaga keset larhvi virutada!
Samas mina ei leia, et need täisroostega kaetud kastid mingis suhtes paremad oleksid, siin vähemalt värv peal ja edasise eest kaitstud. Töö kvalitatiivne pool juba iseasi.
Kuigi see krundi kumamine on päris kena, annavad kirjad soovida.
Minu analoogne kohver on nn. panzergrau, mitte 6006, selle viimase tooniga on üldse sellised lood, et ega see poessegatud õiget tooni ikka välja ei upita ja täismatist jääb alati asi kaugele.
Nii destruktiivset arvustust pole siin foorumis eelnevalt ette tulnud!
Ju olete nii head sõbrad, et võib silmi pilgutamata kaikaga keset larhvi virutada!

Samas mina ei leia, et need täisroostega kaetud kastid mingis suhtes paremad oleksid, siin vähemalt värv peal ja edasise eest kaitstud. Töö kvalitatiivne pool juba iseasi.
Kuigi see krundi kumamine on päris kena, annavad kirjad soovida.
Minu analoogne kohver on nn. panzergrau, mitte 6006, selle viimase tooniga on üldse sellised lood, et ega see poessegatud õiget tooni ikka välja ei upita ja täismatist jääb alati asi kaugele.