osta.ee
-
- Huviline
Re: osta.ee
kas need 5 märki orikad ja ennesõja-aegsed.http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... d=45109380.
Mina arvan nad kaasaegseks. 

Seda nad ongi.tonu kirjutas:Mina arvan nad kaasaegseks.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Ehk siis tänapäevased või tollased? Kaasaegne tähendab nagu et originaalid ja tänapäevane, et on võltsingud. Kummad siis 

-
- Huviline
meeste arvamuse järgi tehtud uus versioon vanast.
Ma ei tea, mis nad meeste arvamuse järgi on, aga tegemist on kaasaegsete KL ja Kaitseväe märkidega, mille kujundus on praktiliselt sama ennesõjaaegsete märkidega, v.a. neljas märk, mille sarnast EW ajal ei eksisteerinud.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Ühesõnaga tänapäevased ja mitte kaasaegsed ehk originaalid? Koopiad teisisõnu ja üks lausa uus tuletis? Ma vaatasin, et selle Lääne Maleva rinnamärk (Oksjoni ID: 44619313) on 450 euro peale tõusnud. Tulus business koopiatega originaali pähe kaubelda?
PS! Katsuge palun sõna "kaasaeg" mitte kuritarvitada, muidu läheb asi väga segaseks... Midagi/keegi/ on kas tänapäevane või kaasaegne (tollane). Või siis reservatsioonidega ka "meie kaasaegne". Ei nori, lihtsalt mitmes kord jääb mulle asi segaseks, nii et peab edasisest või eelnevast tekstist täpsustusi enda jaoks otsima.
PS! Katsuge palun sõna "kaasaeg" mitte kuritarvitada, muidu läheb asi väga segaseks... Midagi/keegi/ on kas tänapäevane või kaasaegne (tollane). Või siis reservatsioonidega ka "meie kaasaegne". Ei nori, lihtsalt mitmes kord jääb mulle asi segaseks, nii et peab edasisest või eelnevast tekstist täpsustusi enda jaoks otsima.
Mina näen, et need kaasaegsed, tänapäevased, uued märgid on kõik koos müügis hinnaga üle 500 euro.
Ma arvan, et kõik peale ühe inimese said nüüdseks aru, et tegemist on kaasaegsete märkide, mitte EW-aegsete ega ka võltsingutega. Minu teada neid märke ei võltsi keegi vajaduse puudumisel. Tuleb küll ette, et müüakse ennesõjaaegsete, mittekaasaegsete, mittetänapäevaste, vanade märkide pähe, kuid ka siis ei saa neid nimetada võltsinguteks, sest märgid on ju õiged, lihtsalt müügi näol on tegemist kas kelmusega või siis teadmatusest tingitud eksitusega.
Lääne Maleva rinnamärk (Oksjoni ID: 44619313) on ennesõjaaegne märk.
NB. Milleks sellist jahu ajada? Eriti teemas, millest midagi ei jaga? Ei saa olla pruut igas pulmas.
Ma arvan, et kõik peale ühe inimese said nüüdseks aru, et tegemist on kaasaegsete märkide, mitte EW-aegsete ega ka võltsingutega. Minu teada neid märke ei võltsi keegi vajaduse puudumisel. Tuleb küll ette, et müüakse ennesõjaaegsete, mittekaasaegsete, mittetänapäevaste, vanade märkide pähe, kuid ka siis ei saa neid nimetada võltsinguteks, sest märgid on ju õiged, lihtsalt müügi näol on tegemist kas kelmusega või siis teadmatusest tingitud eksitusega.
Lääne Maleva rinnamärk (Oksjoni ID: 44619313) on ennesõjaaegne märk.
NB. Milleks sellist jahu ajada? Eriti teemas, millest midagi ei jaga? Ei saa olla pruut igas pulmas.
5223353
5223353
Milleks vihastada? Kui nad on koopiad, siis ei saa nad olla kaasaegsed KL märgid. Kui nad ei ole kaasegsed, siis on nad koopiad. Kuidas saab koopiate hind olla tõusnud 590 EURini ehk 118 EUR märk? Et siis keegi ostab endale täna valmistatud märke, mis pole võltsingud, teadlikult? Kui ei osta teadlikult, ehk müüa ei informeeri ostjat sellest, et müüakse koopiaid siis on need võltsingud! Mul on põhjus, miks ma seda küsin. Ma ei kasuta Eesti ostukeskkondi oma hobi kontekstis (ja ma ikka ostan päris palju asju seoses oma hobiga just internetist), kuid ma tean kuidas "meil" (kui ma võin seda sõna kasutada) on välja kujunenud tava võltsingutega teadlikult tegelvaid müüjaid "karistada" arvutist eemale minemata.
Ja mis see kuradi NB siia puutub? Ära risusta eesti keelt prasiitsõnadega selmet et tuled minuga plõksima!
http://www.eki.ee/books/ekk09/index.php?p=6&p1=5&id=543
Ja mis see kuradi NB siia puutub? Ära risusta eesti keelt prasiitsõnadega selmet et tuled minuga plõksima!
http://www.eki.ee/books/ekk09/index.php?p=6&p1=5&id=543
Viimati muutis Vares, L Veebr 22, 2014 7:17 pm, muudetud 1 kord kokku.

Mul pole midagi enam öelda. Vastata pole tarvis.
NB. Minu arvates pole trollidel siin foorumis kohta.

5223353
5223353
Ma olen jah märganud, et sul on kombeks esiteks lolli mängida ja siis solvunult deklaratiivses vormis esineda. Mina sind ei tunne, kuid ilmselgelt ei saa nii labiilse käitumisega inimene olla tõsiseltvõetav moderaator.
Viimati muutis Vares, L Veebr 22, 2014 7:19 pm, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
rahu mehed rahu.võtke asja kerge huumoriga.
Minu huvi on siiras. Kuna ma pidasin seda teemat ja nende märkidega seonduvat sobivaks, et siit mõnedele juba ennem eksisteerinud küsimustele vastused saada, võimalik et ka teemaga haakuva diskusiooni tekitada. Oleks pidanud eeldama, eelnevast lähtuvalt, et ühe moderaatori austavat tiitlit kandva indiviidi valulävi on nii pagana madal ja enesehinnang nii kõrgel, et ta lihtsalt peab "koha kätte näitama". My bad.
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
No bliin mida siin arusaamatut
??Kas raske mõista et märgid mida ostas müüakse on originaalid aga valmistatud 1992 ja peale seda.
Ka tänapäeval kaitseliit ja seal samuti kasutusel maakondadade malevate märgid.
See et pole eelmise EW aegne märk ei tee teda koopiaks.Lihtsalt peab omal aimu ja oidu olema et aru saada mida ostad ja tahad

Ka tänapäeval kaitseliit ja seal samuti kasutusel maakondadade malevate märgid.
See et pole eelmise EW aegne märk ei tee teda koopiaks.Lihtsalt peab omal aimu ja oidu olema et aru saada mida ostad ja tahad

Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
Minu teada malevkonniti on omad maatriksid olemas ja märkide hind ikka tunduvalt väiksem kui Ostas müüdavatel märkidel. Pealegi osad müüdavatest pole KL'is kasutusel. Ma saan aru, et müüa võib kõike ja loll olla ei keela ka keegi aga...
Nii, et tegu siis tänapäevaste märkidega, mida müüakse hingehinnaga tehes seda ausalt tänapäevaste märkide nime all (mis sellest, et osad ei saa olla tänapäevased, sest kasutusel on hoopis teised märgid)? Ja ostavad neid kes? Inimesed, kes teavad millega tegu on?
Nii, et tegu siis tänapäevaste märkidega, mida müüakse hingehinnaga tehes seda ausalt tänapäevaste märkide nime all (mis sellest, et osad ei saa olla tänapäevased, sest kasutusel on hoopis teised märgid)? Ja ostavad neid kes? Inimesed, kes teavad millega tegu on?