Olen küll korpuse kohta mõndagi lugenud ja näinud, kuid selle väitega ei tahaks kuidagi nõustuda. Paluks viidet allikale kui võimalik....sõjasaagiks saadud leegionisümboolikat...
terv
õ
Olen küll korpuse kohta mõndagi lugenud ja näinud, kuid selle väitega ei tahaks kuidagi nõustuda. Paluks viidet allikale kui võimalik....sõjasaagiks saadud leegionisümboolikat...
Oh ei. Ma mekkisin too õhta viskit. Vabandust segaduse pärast!õpetaja kirjutas:Olen küll korpuse kohta mõndagi lugenud ja näinud, kuid selle väitega ei tahaks kuidagi nõustuda. Paluks viidet allikale kui võimalik....sõjasaagiks saadud leegionisümboolikat...
terv
õ
Vaata aga vaata! Autor ju lausa meie kaasfoorumlane ( k98_man ). Päris põnev oleks näha, kui palju siit nopitust on trükivalgust näinudotofoto kirjutas:http://www.amazon.com/BATTLE-NARVA-1944 ... 3905944014
Vaatasin. Kohati päris loetav, kuid väga palju asju on puudu. Tervikpilti ei teki.Päris põnev oleks näha, kui palju siit nopitust on trükivalgust näinud...
Eelmise nädala "Maalehes" ilmus ka tutvustav artikkel. Kahjuks peab täisartikli eest pisut kukrut kergendama.Parabellum kirjutas:Harald Riipalu lugu.
Nüüd siis raamat ka väljas.Apollos müüa.
Näiteks ülesvõtted ED Schwimmwagen'ist on ikka tõelised tegijadfreiwilliger kirjutas:Ei saa jätta mainimata, et Riipalu uues raamatus on nii mõnedki fotod, mis siiani avaldamata.