Vanaraua patrull.
Vanaraua patrull.
Käin tihti vanaraua kokkuostu platsil sonkimas. Üht teist ikka leiab. Pildil olevad veljed tuvastati kui Flak 38 omad. Vedasin ära ka ühe ahju, kas see on saksa punkri ahi? Mis vidin see esimesel pildil on?
Re: Vanaraua patrull.
Mitu korda ma pean ütlema, et on küll?Baldhur88 kirjutas:Vedasin ära ka ühe ahju, kas see on saksa punkri ahi?

Noo nüüd olen kinnel kui pilti oled vaadand. Ja tänud, et telefoni teel ka head nõu andsid.
Tundub et Pärnumaal läheb nüüd punkriehitamiseks (või siis vähemalt -sisustamiseks) 

Esimesel pildil olev koonus peaks olema RPG-2 lask. No vähemalt see mis sellest järgi on.

Tervist!
Veljest olen huvitatud,flakiprojekt edeneb visalt,aga edeneb!
Veljest olen huvitatud,flakiprojekt edeneb visalt,aga edeneb!
Tegelikult on kaks velge, pildi peal lihtsalt üks. Ei ole enam saadaval, lubasin need Saaremaa sõjavara seltsile.
Tahtsin mõned pildid panna, aga punane kiri inglise keeles ütleb, et liiga few characters? Proovisin nii ja naa, mis ma valesti tegin.
"few characters" = vähe tähemärke. Kirjuta kasvõi punktirida tekstilahtrisse.Baldhur88 kirjutas:Tahtsin mõned pildid panna, aga punane kiri inglise keeles ütleb, et liiga few characters? Proovisin nii ja naa, mis ma valesti tegin.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
No kirjutasin?
Aga pildid vist unustasid lisada?Baldhur88 kirjutas:No kirjutasin?
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Või siis kasuta rakendust "Aseta postitusse". Sel juhul sisustub tektstiaken iseenesest ...divine kirjutas:Kirjuta kasvõi punktirida tekstilahtrisse.
- Manused
-
- pildindus.jpg (52.78 KiB) Vaadatud 22993 korda
Tsaariarmee katelok.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Käisin ka esmakordselt patrullis!
Veerennis uus rauapunkt avatud, militaarstet kahjuks mitte midagi.
Silma jäi vaid malmist nn. punkriahi, seegi mõraga. Palju need ahjud muidugi militaariga seoses on, aga eks neid kasutati.
Veerennis uus rauapunkt avatud, militaarstet kahjuks mitte midagi.
Silma jäi vaid malmist nn. punkriahi, seegi mõraga. Palju need ahjud muidugi militaariga seoses on, aga eks neid kasutati.