Varustuserihm ja vankri rattavõti
Varustuserihm ja vankri rattavõti
Selline varustuserihm, pikkust 124 cm, laius 2,4 cm.25 nummerdatud auku.Tuli välja koos kahe sõjaratta jäänustega.Et kas see võib olla ratta pakiraami külge varustuse kinnitamiseks mõeldud? Ainult, et rihm on laiem kui Pallase pakiraami rihmade läbilükkamise avad.
Viimati muutis Baldhur88, R Dets 10, 2010 12:01 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: Varustuserihm ja vankri rattavõti
See peaks olema vankri ratta rummu südamik... kuigi tavaliselt on need kergelt koonuses
Ass vist selle vidina nimi. Olen teisu omal ajal leidnud küll ja küll, imelikul kombel korduvalt V.-Emajõe kaevikutest ka Franz Krulli tehase toodanguna. Ja koonuses isendeid pole kohanud.varing kirjutas:See peaks olema vankri ratta rummu südamik... kuigi tavaliselt on need kergelt koonuses
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Ass ja puss!
Ass vast ikka rohkem telje sünonüüm ? 

Neist Krulli südamikest 1941. aastal metsavendade poolt granaate vorbitigi.
Rihm peaks kuuluma hobuvarustuse juurde.
Omalgi analoogseid nummerdatud aukude ja markeeringutega.
Rihm peaks kuuluma hobuvarustuse juurde.
Omalgi analoogseid nummerdatud aukude ja markeeringutega.
Kõik võib olla, mul helistavad ass ja puss hoopis muid kellippp kirjutas:Ass ja puss!Ass vast ikka rohkem telje sünonüüm ?

"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
divine kirjutas:Kõik võib olla, mul helistavad ass ja puss hoopis muid kellippp kirjutas:Ass ja puss!Ass vast ikka rohkem telje sünonüüm ?
Vastavalt rikutuse tasemele

Puss mis puss ma ise kah neid kirjadega korjand, väike valik siis siin :