Viktoriin!
- Kuperjanov
- Huviline
- Niederland
- Veteran
Bravo Niederland, muidugi ei tasu üle pingutada.Minu meelest võiks ka teha ikka inimväärseid küsimusi. Mingi nöörijupi, kust alustada, peaks ka ikka andma. Sellistele küsimustele, laadis, et mida kuulsid leegioni poisid Debica õppelaagris mingil suvalisel ööl, on mõttetud
Kui küsimused on liiga rasked ei ole enam huvitav.
Niederland kui sa mälumängude mõttest pole aru saanud siis see näitabki inimese teadmisi või siis ka selle viktoriini puhul kui kiiresti või osavalt keegi suudab netis otsida. Ja kui sa ei ole lugenud Harri Rendi "Ma jäin ellu" kust see "öösel ülesajamine" oli ära toodud siis ei saa sa küll kedagi süüdistada.Minu meelest võiks ka teha ikka inimväärseid küsimusi. Mingi nöörijupi, kust alustada, peaks ka ikka andma. Sellistele küsimustele, laadis, et mida kuulsid leegioni poisid Debica õppelaagris mingil suvalisel ööl, on mõttetud.
- Kuperjanov
- Huviline
- Niederland
- Veteran
Olen teadlik mälumängude mõttest, kuid tahan öelda seda, et küsimused peaksid jääma ikka mõistuse piiresse. Sinu küsimus oli aga nii esitatud, et ilma vihjeteta oli sellele peaaegu, et võimatu vastata (mõtlen siinkohal seda leegioni küsimust).kass kirjutas:Tsiteerin::
Minu meelest võiks ka teha ikka inimväärseid küsimusi. Mingi nöörijupi, kust alustada, peaks ka ikka andma. Sellistele küsimustele, laadis, et mida kuulsid leegioni poisid Debica õppelaagris mingil suvalisel ööl, on mõttetud.
Niederland kui sa mälumängude mõttest pole aru saanud siis see näitabki inimese teadmisi või siis ka selle viktoriini puhul kui kiiresti või osavalt keegi suudab netis otsida. Ja kui sa ei ole lugenud Harri Rendi "Ma jäin ellu" kust see "öösel ülesajamine" oli ära toodud siis ei saa sa küll kedagi süüdistada.
P.S. Hr. Renti raamat on mul läbi loetud küll. Väga huvitav oli.

Selle küsimuse iva oligi ju et inimene veidi töötaks oma mälurakkudega. Mitte Googlisse sõna sisse ja vastus käes. Eriti kui raamat läbi peaks selline seik meenumaOlen teadlik mälumängude mõttest, kuid tahan öelda seda, et küsimused peaksid jääma ikka mõistuse piiresse. Sinu küsimus oli aga nii esitatud, et ilma vihjeteta oli sellele peaaegu, et võimatu vastata (mõtlen siinkohal seda leegioni küsimust).

Proovime siis edaspidi kergemaid pähkleid leida.
- Niederland
- Veteran
Kass, sa vist siiski ei mäleta oma leegioni küsimust. Sul pole mitte kassi, vaid kala mälu
( ok nali, ei midagi isiklikku). See leegioni küsimus oli selline:
Õige vastus tuli alles siis, kui sa minu nõudmisel vihjeid andsid.

Ühel ööl? See on nii lai mõiste, et selle järgi ei oska mitte midagi vastata. Ja sellisele küsimusele võib vastata mida iganes, iseasi, kas see sind rahuldaks.Kass kirjutas:MIDA aeti leegionärid kuulama ühel ööl Debica laagris?
Kes ja Miks esines.Täpset vastust, mitte poolikut palun.
Õige vastus tuli alles siis, kui sa minu nõudmisel vihjeid andsid.

???
Kamraadid! Mis andmine sees siis on? Ja veel pühapäeva õhtul!!!
Mis aga puudutab küsimust öise kuulamise kohta, siis polnud selles midagi ülemõistuse rasket ja arusaamatut.Tasub vaid kõrvutada ja analüüsida, millal poisid Debicas olid, milla ära läksid ja mis tähtsad sündmused sellel ajal juhtusid, millepärast võidi mehed kasvõi öösel või kempsupotilt püsti ajada ja kuulama panna.....Kui rahulikult mõelda, polegi selliseid sündmusi nii palju.......
Selline kamraad Kassi küsimus paneb pea paremini tööle ja sunnib ajalugu analüüsima, kui mõni teine- a'la.......ah, ei taha jätkata.
Ja lõpetage vaidlemine, muidu hakkab meelde tuletama seda, mis vahel militaar.netis toimub
Mis aga puudutab küsimust öise kuulamise kohta, siis polnud selles midagi ülemõistuse rasket ja arusaamatut.Tasub vaid kõrvutada ja analüüsida, millal poisid Debicas olid, milla ära läksid ja mis tähtsad sündmused sellel ajal juhtusid, millepärast võidi mehed kasvõi öösel või kempsupotilt püsti ajada ja kuulama panna.....Kui rahulikult mõelda, polegi selliseid sündmusi nii palju.......
Selline kamraad Kassi küsimus paneb pea paremini tööle ja sunnib ajalugu analüüsima, kui mõni teine- a'la.......ah, ei taha jätkata.
Ja lõpetage vaidlemine, muidu hakkab meelde tuletama seda, mis vahel militaar.netis toimub
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Niederland
- Veteran
Jälle kuldsed sõnad Niederlandilt.Arvan ka, et ei maksa pisiasjade pärast riidu minna. Oleme üks väike sõbralik seltskond ja peame sellepärast teineteist hoidma. Meie riiust lõikavad kasu ainult konksninad ja kommarid.
Vabandused ka kassi ees, kes ennast rünnaku ohvrina tundis.
Nüüd, kus aur välja lastud ja pead selged jätkame viktoriiniga.
Küsimus siis järgmine.
Kus ja kui palju tapeti esimese Nõukogude okupatsiooni ajal Eestis korraga kõige rohkem inimesi, valdav osa neist olid tsiviilisikud ja loomulikult eestlased

- Niederland
- Veteran