4 autasu
Re: 4 autasu
Jaapani sõja medali lint on selline:
eelmise lehe fotol on seal georgi lint.Re: 4 autasu
Vene-Jaapani medalil on see Georgi lint juba 1976. aastal tehtud ülesvõttel.
foorum.rindeleht.ee
Ok, võtsin selle foto sama teema 3. leheküljelt ja seal oli märgitud 1976. aasta.Venepoeg kirjutas:Ta suris 1962 a.
foorum.rindeleht.ee
Juba kolm aastat tagasi pahandas Divine ...
divine kirjutas:Verrevist veel pilte (esimesele juurde kirjutatud aastanummer 1976, mis on muidugi täielik jama!). Mul on sellest kopp ees
https://m.kalmistud.ee/haudi?action=hau ... ats=445078uscha kirjutas:Ok, võtsin selle foto sama teema 3. leheküljelt ja seal oli märgitud 1976. aasta.Venepoeg kirjutas:Ta suris 1962 a.
Olen Venelane, pole Nõukogude.
..seni parim ettepanek mu arust.. "laohoidja" aa´b ju ilmselgelt süüdimatut mölalabidamees kirjutas:Teabenõue kult.min-i oleks mõtekam.Laohoidjalt endalt pärida,kuhu kadusid kümme ämbrit ja neli paari presendist töökindaid on suht lootusetu teema...funker kirjutas:Alustuseks peaks keegi võru muuseumi tähelepanu antud asjale juhtima, või on seda juba tehtud?

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
No ma ei tea. Kui mina seal taga oleks, siis ma ei hakkaks võltsingutest pilte tegema ja neid internetti laduma,Borja kirjutas: ..seni parim ettepanek mu arust.. "laohoidja" aa´b ju ilmselgelt süüdimatut möla
vaid oleks vait nagu hiir.
https://vorumaateataja.ee/polva/82-eest ... ed-medalid
"Muuseumi peavarahoidjale algas nädal šokiga. Ruusmaa sõnul sai ta hommikul e-kirja, milles viidati medalite vahetamise võimalusele. "
- labidamees
- Veteran
No ma ei tea...kui näiteks kusagilt Pärnumaa talust murutraktor pihta pandaks,oleks suht tobe näidata kohe näpuga Tartu suunas.Mina nuhiks esmalt oma küla ümber.
Selles osas olen ma peavarahoidjaga nõus,et medalite endi järgi poleks keegi vahetust märganud.Välja andsid varguse minu arvates autasude lindid aga neid peaks ta ju küll une pealt eristama kui juba varem ühte ''koledat'' näppinud oli...
Selles osas olen ma peavarahoidjaga nõus,et medalite endi järgi poleks keegi vahetust märganud.Välja andsid varguse minu arvates autasude lindid aga neid peaks ta ju küll une pealt eristama kui juba varem ühte ''koledat'' näppinud oli...
..ikka huvitavaid asju juhtub seal VÕRUs...
Keegi ei kahtle ju, et tollest VÕRU muuseumist varastatud eestimehe "varjaagikomplekt" müüdi venemaale
Etmissma sellega öelda tahtsin - kudagi kahtlaselt pallu on hinnalist Eesti faleristikat säält VÕRU kaudu hakanud tiblastani "ära vajuma", eksole.. nagu miski fucking sissetöötatud ühesuunaline salakaubakanal kohe.................

Etmissma sellega öelda tahtsin - kudagi kahtlaselt pallu on hinnalist Eesti faleristikat säält VÕRU kaudu hakanud tiblastani "ära vajuma", eksole.. nagu miski fucking sissetöötatud ühesuunaline salakaubakanal kohe.................
Mul tekib ka küsimus, kas see on üksikjuhtum, või toimub meie muuseumides selliseid asju veel ja suuremas mastaabis? Hinnalist kraami, mida saab kergelt koopia vastu muuta (neid on isegi "aged" seisukorras saada) on ju palju. Eriti Vene aga ka Saksa kraami. Loodan muidugi, et eksin... 

Huvitavad Aegna Merekindluse ajateenistuse fotod 1930-1935.
-
- Huviline
Varastatud medalite saatusest pole enam midagi kuulda olnud ja ilmselt on politseigi juba ammu asjale käega löönud.Eks need jah mõne Venemaa kollektsionääri ordenikogu nüüd kaunistavad,Eestis oleks sääraseid rariteete vast raskem müüa.Tea,kas mõni vastutav isik oma lohakuse eest karistada ka sai,või pandi kogu keiss kalevi alla?