Kuratlikult ehe ülesvõte! Tegelased oleks justkui otse merre pagenudivalO kirjutas:Taga paistavad BLRT hooned. Pilt peaks olema tehtud praeguse Süsta tänava otsast.

Kuratlikult ehe ülesvõte! Tegelased oleks justkui otse merre pagenudivalO kirjutas:Taga paistavad BLRT hooned. Pilt peaks olema tehtud praeguse Süsta tänava otsast.
Iru ümbrus?ivalO kirjutas:Kenasti näha tankitõrjekraavi profiil.
Ei ole kummaski linnas see pilt tehtud. Trammirööpad paistavad maas mu meelest.uscha kirjutas:Väideti olema, kas Türil või Paides tehtud ülesvõte - ei oska kommenteerida.
Kahtlane - ei ühtegi märget õhuliini kohta.divine kirjutas:Ei ole kummaski linnas see pilt tehtud. Trammirööpad paistavad maas mu meelest.uscha kirjutas:Väideti olema, kas Türil või Paides tehtud ülesvõte - ei oska kommenteerida.
Kui Eestis, siis Tartus ehk?uscha kirjutas:Väideti olema, kas Türil või Paides tehtud ülesvõte - ei oska kommenteerida.
Kahjuks ka ei tea, puhtalt selle sildi järgi ei võlu välja, iga teise raadiofirma nimes oli EW ajal "Raadiotööstus" seesivalO kirjutas: Funker!
Mitte ei jää meelde, kus see Raadiotööstus asus?
Kunagi ammu olen vaadeldava põlengu pildid salvestanud endale kirjega "Vist Pärnu" (selge märk sellest, et toonane määramise katse ei ole olnud eriti viljakas). Seega suudan hetkel lisada siia vaid teise vaate samast episoodist ...ivalO kirjutas:Paluks koht tuvastada.