ACHTUNG/www.wehrmacht-marketender.com/aivo buinevitš

Siin võib arutada teemadel, mis ei puutu üldse sõdade valdkonda ...
Vasta
Kasutaja avatar
Frundsberg
Huviline

Postitus Postitas Frundsberg »

Mina rääkisin Aivoga eelmisel esmaspäeval ja siis andis ta samuti teada, et on haiglasse sattunud ja enne 2 nädalat pole mõtet eriti kontakteeruda. Endal ka asju tema käes müügis ja raha kinni, aga ootab ikka ära mil inimene terveks saab.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.
valeri6
Kasutaja

Postitus Postitas valeri6 »

[quote="Frundsberg"]Mina rääkisin Aivoga eelmisel esmaspäeval ja siis andis ta samuti teada, et on haiglasse sattunud ja enne 2 nädalat pole mõtet eriti kontakteeruda. Endal ka asju tema käes müügis ja raha kinni, aga ootab ikka ära mil inimene terveks saab.[/quote]===============================================dans info ees.Tean et temal vimati tervis on kehva ise aitasin talle tervis ravida kui palju mina suudsin.Lodame et tuleb välja oma problemidest .Selle põhjusel tall tervis on gi vilets
karl176
Kasutaja

Postitus Postitas karl176 »

valeri6 kirjutas:
Frundsberg kirjutas:Mina rääkisin Aivoga eelmisel esmaspäeval ja siis andis ta samuti teada, et on haiglasse sattunud ja enne 2 nädalat pole mõtet eriti kontakteeruda. Endal ka asju tema käes müügis ja raha kinni, aga ootab ikka ära mil inimene terveks saab.
===============================================dans info ees.Tean et temal vimati tervis on kehva ise aitasin talle tervis ravida kui palju mina suudsin.Lodame et tuleb välja oma problemidest .Selle põhjusel tall tervis on gi vilets
:arrow: :arrow: :arrow:
valeri6
Kasutaja

[quote="karl176"][quote="valeri6"][quote="Frundsberg"]Mina rääkisin Aivoga eelmisel esmaspäeval ja siis andis ta samuti teada, et on haiglasse sattunud ja enne 2 nädalat pole mõtet eriti kontakteeruda. Endal ka asju tema käes müügis ja raha kinni, aga ootab ikka ära mil inimene terveks saab.[/quote]===============================================Urin ise ka aga kegi mulle ei vasta kas on AIVO haiglast tulnud või ei
Kasutaja avatar
Tarts
Huviline

Postitus Postitas Tarts »

Ole nyyd rahulik.
Ei ole ta veel haiglast väljast ja kedagi peale pereliikmete vaatama ei lubata !
karl176
Kasutaja

aivo

Postitus Postitas karl176 »

Tarts kirjutas:Ole nyyd rahulik.
Ei ole ta veel haiglast väljast ja kedagi peale pereliikmete vaatama ei lubata !
:arrow: :arrow: :arrow:
valeri6
Kasutaja

v

[quote="Tarts"]Ole nyyd rahulik.
Ei ole ta veel haiglast väljast ja kedagi peale pereliikmete vaatama ei lubata ![/quote]++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++´Tere kui ei taha vastutada meili kaudu mulle. vasta siin et kõik teaks mis siss jühtus AIVOGA- muidu tuleb välja et sina kõik tead ja oled hea inimene ja sõber ja meie KARELIGA oleme paha poisit et tahame oma raha tagasi saada.Mis siss on tema tervisega kui juba poldeist kuuud ei vasta
TigeSiil
Huviline

Postitus Postitas TigeSiil »

Kui Aivo tahab, eks siis räägib ise ma arvan, aga kui see on sama viga, mis tal paar kuud tagasi oli, siis ma usun ka, et on parem kannatlik olla ja lihtsalt soovida, et mehel kõik hästi läheks! Krt mitu korda sellist jama ei peaks mitte keegi taluma!!! Minu meelest ta muhe vana ja heast peast kellegile käru ei keera! Praegu siiski juba pea jõuluaeg ja olgem sallivamad :lol:
http://www.album.ee/TigeSiil
valeri6
Kasutaja

[quote="TigeSiil"]Kui Aivo tahab, eks siis räägib ise ma arvan, aga kui see on sama viga, mis tal paar kuud tagasi oli, siis ma usun ka, et on parem kannatlik olla ja lihtsalt soovida, et mehel kõik hästi läheks! Krt mitu korda sellist jama ei peaks mitte keegi taluma!!! Minu meelest ta muhe vana ja heast peast kellegile käru ei keera! Praegu siiski juba pea jõuluaeg ja olgem sallivamad :lol:[/quote]´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´Huvitav kõik teavat mis temaga juhtus isegi 2 kuud tagasi aga olge aus ja kirjutage mis põhjus oli et ta haiglase satus.Oli mehel probleme elus mis ise tegiki.ja .liiga palju tarvitas narvi tablete.See on üks probleem.Et ta rigile on võlgu ka ise süüdi.Aga kui tegeled äriga ole aus müüsit kaupa klari ära.A kui see venib 9 kuud.Siss ei olnud AIVO haiglas ,iga ühel oma probleeme.Elmine kord kui tema haiglas oli lubas et valja tuleb kohe raha saab .Tuli haiglas välja jalle midagi segas poldeist kuud ülekanne teha.Ja veel huvitav et palju tema sõpru forumis muretsevad tema tervisest.Aga kus teie olite kui tema oli esimest korda haiglas tema isiklikult ütles et ainult naine ja mina muretsesime tema tervisest ja ükski sõber ei muretses ja ei küsinud äkki abi vaja
ss eesti
Kasutaja

Komejant

Postitus Postitas ss eesti »

""Aga kus teie olite kui tema oli esimest korda haiglas tema isiklikult ütles et ainult naine ja mina muretsesime tema tervisest ja ükski sõber ei muretses ja ei küsinud äkki abi vaja.""

Mis kuradi udutamine se on? Kust kohast sellised jutud tulevad?
Loen juba tükk aega seda poriga loopimist ja hakkab lõpuks juba tõsiselt üle viskama. Kui siin mõnel mehel natuke arujuppi peas on,siis võiks selle jandi juba ära lõpetada.Muidugi ,kui soov on ,ikkagi se asi kuidagi rahalises mõttes normaalselt ükskord jonksu saada. Selline poripoks küll asjale kasuks ei tule,ja meenutab juba rohkem maaslamaja tümitamist.
On minulgi"au"Aivot tunda ja pealegi üsna hästi,ja seetõttu soovitan varuda kannatust ja see mõttetu jant lõpetada.Maksab need nö.võlad teile kindlasti ära.Nutate siin sellise hooga ,nagu oleks teile keegi miljonitünga teinud.Olen ka ise palju kordi Aivoga asju ajanud ja kordades suuremate summadega,kuid ei ole veel pettuma pidanud.Nii et jahtuge maha ja küll oma asjad korda saate kui mees ennast natuke kogub. Aga noh, kui seda vahtu soovite ajada andke minna,vaevalt see teie asja paremaks teeb,ikka vastupidi vist.Või mis ise arvate/teeksite Tema asemel sellises olukorras?
Viimati muutis ss eesti, E Dets 08, 2008 1:39 am, muudetud 1 kord kokku.
TigeSiil
Huviline

valeri6 kirjutas:.....Oli mehel probleme elus mis ise tegiki.ja .liiga palju tarvitas narvi tablete.See on üks probleem.Et ta rigile on võlgu ka ise süüdi.Aga kui tegeled äriga ole aus müüsit kaupa klari ära.

Ja veel huvitav et palju tema sõpru forumis muretsevad tema tervisest.
Aga kus teie olite kui tema oli esimest korda haiglas tema isiklikult ütles et ainult naine ja mina muretsesime tema tervisest ja ükski sõber ei muretses ja ei küsinud äkki abi vaja
Ühinen eelkõnelejaga(ss-eesti), et mula pole vaja ajada :lol: valeri ühe postituse sees vastuolud, jutt ei taha kuidagi kokku minna: ühes ütleb, et Aivo ise süüdi oma muredes. Teises aga et ainus muretseja...papi pärast oli su mure, mitte tervise pärast! :twisted:

Krt selliste jamade pärast ongi detektoristide foorumis wehri ja militaari meeste kohta omad ütelused. Rebjaata, davaite žit družna :lol:
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Krt selliste jamade pärast ongi detektoristide foorumis wehri ja militaari meeste kohta omad ütelused. Rebjaata, davaite žit družna :lol:
Sa pane valitud palad sellel teemal mede naljanurka või kõrtsu üles, saaks ka aimdust, mes teised meist pläägutavad!
Kasutaja avatar
Freiwillig
Kasutaja

Postitus Postitas Freiwillig »

Küll on tore, et Eesti rahvas ikka nii vastutulelik ja hoolitsev on! Siit peaks isegi äritegemist õppima - võtad aga rahvalt nänni, müüd maha, kasutad saadud tasu oma tarbeks ja siis haigemajja ning tagatipuks tuntakse veel kaasagi! Ma ei mõista, kes on need tegelased kes toda Üksikut Hunti (väga tabav nimi) nii õhinal toetavad? Võib-olla on see tegelane "haigemajas" ka järgmised 6 kuud, miks peab oma kauba realisatsiooniks andnud inimene teadmatuses oma raha ootama? Kas Üksik Hunt viibib juba neljandat nädalat reanimatsioonis või ehk hoopis koomas?! Aus ja kohusetundlik kodanik oleks selle aja jooksul kindlasti ootajatega ühendust võtnud ja mingeid seletusi andnud! Ka mina andsin ülalmainitud isikule enda kollektsioonist esemeid müüki, ajendiks AINULT karjuv vajadus raha järele! Esemed müüdi kiirelt, kuid raha ma ei saanud ja ootan seda tänini! Olen saanud antud isikult kümneid katteta lubadusi kuni hetkeni, mil ta kadus! Ei mäletagi enam täpselt mitu kuud sellest möödas - tõenäoliselt 4 - 5 kuud. Summa pole väike - see teeks ka Oliver Kruuda väga ärevaks! Ma leian, et Karli tõstatatud teema on õigustatud ja need sinisilmsed tüdrukud, kes Üksikut Hunti nii kiivalt kaitsevad, võiksid sama kogeda! Aidake siis oma sõpra ja andke talle aga nodi müüki, siis saaks tõenäoliselt juba pöetud lammaste klubi luua!
valeri6
Kasutaja

[quote="TigeSiil"

Ühinen eelkõnelejaga(ss-eesti), et mula pole vaja ajada :lol: valeri ühe postituse sees vastuolud, jutt ei taha kuidagi kokku minna: ühes ütleb, et Aivo ise süüdi oma muredes. Teises aga et ainus muretseja...papi pärast oli su mure, mitte tervise pärast! :twisted--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Raha.rahaga.Kui sul raha probleeme ei ole anna mulle 16000 ja kui AIVO haiglast tuleb annab sulle ära.Kui tema oli esimest korda haiglas ütles et arstid midagi ei leija,aga probleem on.Mina sovitasin temale oma tutava vanaemakest .Argunisin nende kokusamine.Aivo isegi haiglast üheks päevaks põgenes tema poole ja oli vaga rahul.Pjale toda helistas ja ütles et juba kuu aiga ei tarvi ültse viina ja elu laheb nii nagu temale ütles vanaemake.Aga mis temaga nüüd juhtus mina ei tea. Nii et lõpetame selle tema ja vaatame mis edasi saab.Kõikidele rahulikuid jõule
TigeSiil
Huviline

Kui kodanik valeri vaatab mu postitust, siis ei ütle ma mitte midagi selle kohta, et raha nõutamine vale või probleem oleks. Ühes postituses on omal vastuolud, see oli mu viide :lol:
Samuti ei kavatse ma "kohtualuse" tegevust(või tegevusetust) õigustada, kui ta kellegile võlgu vms on, kuid kõike saab ajada tsiviliseeritumalt. Pole vaja siin tuld, tatti ja muidu lolli mäda pritsida :lol: Aga jahh, elagem sõbralikult ja sallivamalt.
Vasta

Mine “Kõrts/Pub”