Nüüd on kogu peresõbralikkus just kadunud ja alles jäänud vaid peдesõbralikkus,Kriuks kirjutas: Kohendasin materjali pisut peresõbralikumaks!
ilma akuraatse õppematerjalita pole selle foorumi liikmetelt ka perejärelkasvu oodata

Nüüd on kogu peresõbralikkus just kadunud ja alles jäänud vaid peдesõbralikkus,Kriuks kirjutas: Kohendasin materjali pisut peresõbralikumaks!
Minu meelest on. Samas muidugi võib kummardava asjaosalise "soengu joones" näha ka fašistlikku teraskiivt ning detail, mis mõne inimese meelest peaks markeerima kumerustega rinda, võib vabalt olla tagalaroti rasvavoltlabidamees kirjutas:Kas neist rauarobertitest üks on naine?
Kõiges on süüdi labidamehe peenhäälestatud võsukesed!uudishimulik kirjutas:...
labidamees kirjutas:Kas neist rauarobertitest üks on naine?
Kriuks kirjutas:Siivutuks vahepalaks üks väidetavalt Läti leegioni võitleja poolt valmistatud seadeldis![]()
Ilmselt oskad Sa nüüd järgmises episoodis juba ettevaatlikum olla.labidamees kirjutas:...
labidamees kirjutas:Järgmist episoodi ei tule. Laadi või terve foorum paarituvaid plekijukusid täis, ma ei näe enam midagi.
ää, ma jääks sealt välja.labidamees kirjutas:Järgmist episoodi ei tule. Laadi või terve foorum paarituvaid plekijukusid täis, ma ei näe enam midagi.
See viimane lamp paistab huvitav asi olevat.Kriuks kirjutas: Lisan värsket pildimaterjali aktuaalselt objektilt ...