Nahast tasku järsku EW aegse jahimehe pärusmaa- 32 kaliiber jahipüssi juurde?uudishimulik kirjutas:Tuvastada:
Tuvastamiseks
Re: Tuvastamiseks
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
-
- Veteran
-
- Kasutaja
Meenutab lennuki(saba)teliku harki.
- labidamees
- Veteran
Kas suvaline plänn või miski muu?
Suvaline risu muidugi. Homme hommikul 6.30 olen ma Sul ukse taga ja viin selle traga sealt jalust ära.labidamees kirjutas:Kas suvaline plänn või miski muu?
Kas keegi sihukesele tundmatu looma nahast tehtud kotikesele oskab nime anda? Mingi nöörijupp on ka küljes, ilmselt pliiatsi jaoks.
- labidamees
- Veteran
Hiljaks jäid.Mingid mehed juba murravad ukse taga ja nõuavad plekist kuubikut.Üks seletab kileda häälega,et on siit foorumist Valdur või oli see hoopis Maldur ja üritab 500 eurost uksesilmast läbi suruda...,kurat ei kuule ka hästi läbi turvaukse.Kriuks kirjutas:Suvaline risu muidugi. Homme hommikul 6.30 olen ma Sul ukse taga ja viin selle traga sealt jalust ära.labidamees kirjutas:Kas suvaline plänn või miski muu?
Mingi püssirohukonteiner siis või?
Kuidas nöör kinnitatud on ja kas on ka plastiliini või vaha jälgi?tonu kirjutas:Kas keegi sihukesele tundmatu looma nahast tehtud kotikesele oskab nime anda? Mingi nöörijupp on ka küljes, ilmselt pliiatsi jaoks.
Osa nööriga mappe oli mõeldud salajaste dokumentide veoks
ja nööri ots oli templi all.
Pole just kõige parem pilt kuid nöör on needitud.funker kirjutas:Kuidas nöör kinnitatud on ja kas on ka plastiliini või vaha jälgi?tonu kirjutas:Kas keegi sihukesele tundmatu looma nahast tehtud kotikesele oskab nime anda? Mingi nöörijupp on ka küljes, ilmselt pliiatsi jaoks.
Osa nööriga mappe oli mõeldud salajaste dokumentide veoks
ja nööri ots oli templi all.
Mida arvata sihukesest terariistast? Nõuka ajal neid ju poes ei müüdud? Kas EW aegne jahipuss, või mis mõtteid kellelgi tekib?
Vangimajas konuvate rahvakunstnike toodang 90-te algusest.tonu kirjutas:Mida arvata sihukesest terariistast?
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Aga sihuke firma eksisteerib tõepoolest "Matador" kuigi seda nuga ei leidnud nende tootevalikust, ja koht kust leitud on ka aastakümneid tagasi maha jäetudA-ruudus kirjutas:Vangimajas konuvate rahvakunstnike toodang 90-te algusest.tonu kirjutas:Mida arvata sihukesest terariistast?
Rummu.
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Samast seeriast ka Karutapjad.plekkpea kirjutas:Rummu.
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Asi klaar,tänud!