Viktoriin!
- Niederland
- Veteran
???
Niipalju kui ma mäletan, ilma raalita, oli Nürnbergi seaduste puhul tegemist rassi ja kodakonduse reguleerimisega....Nendes oli sätestatud juutide staatus kolmandas riigis, et vähendada nende poliitilisi ja muid õigusi+ puudutas seadus ka aaria päritolu tõestamisega+ abiellumisi + palju muud rassistlikku hullumeelsust.Vastu võetud, kui ma ei eksi aastal 1935.Teisiti nimetati neid seadusi ka "Getto seaduseks".Kes nende autoriks oli, ei tea.Kuna aga on tegu rassiprobleemidega, siis pakun Alfred Rosenbergi......
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Niederland
- Veteran
tühja kah
Tühja kah, kui vale siis vale.Las teised ka ragistavad ajusid.Pealegi pean valeks, kui viktoriinivastused tiritakse internetist-esimeses järjekorras peavad nad tulema peast, muidu pole see viktoriin, vaid vastuste otsimine aja peale.Vähemalt see on minu arvamus.
Head pühapäeva õhtut ja ajude ragistamist.Niederland, sa oleksid vähemalt teatada, kas need seaduses, millele ma viitasin, on õiged? Ja vastuvõtmise aasta? Tahaks teada, kas mäluga asjad korras.
Head pühapäeva õhtut ja ajude ragistamist.Niederland, sa oleksid vähemalt teatada, kas need seaduses, millele ma viitasin, on õiged? Ja vastuvõtmise aasta? Tahaks teada, kas mäluga asjad korras.
- Niederland
- Veteran
Kamraad Kortik - ei ole mõtet kuri ja pettunud olla. Ja see küsimus ongi "peast võetud", olen sellest lugenud ja minu jaoks on konkreetne teema lihtne.
Aga olgu, anname siis mõned vihjed
. Nürnbergi seadused võeti vastu 15.09.1935. Sellega kaotasid juudid võrdõiguslikkuse, keelustati segaabielud juutide ja riigisakslaste vahelised abieluvälised suhted. Juutidel keelatakse riigilipu heiskamine ja suhtlemine alla 45-aastaste mittejuudist naisametnikega. Need olid mõned näited.
Ehk värskendab see pilt mälu:

Aga olgu, anname siis mõned vihjed

Ehk värskendab see pilt mälu:

???
Mul pole mõtteski olnud kuri ja veel enam pettunud.
Kui ma avaldasin oma arvamust, ei pidanud ma silmas küsimuse esitamist materjalide alusel, vaid nendele vastamist......A'la-kellel kiirem arvuti, sellel kiirem vastus.Kuigi ka vastuste otsimine annab täiendavaid teadmisi, eriti just noorematele kamraadidele.
Ja vaieldamatult, kui ma väga tahaksin leida vastuse, siis ma selle ka leiaksin oma kabineti raamaturiiulilt.Katsun alati abi järgi minna, kui olen lõplikult kinni jooksnud.Enne hakkan ikka analüüsima ja pakkuma erinevaid võimalikke variante.
Muuseas, kuulus helilooja Wagnerit võiks ka rahulikult pakkuda nende seaduste vanaisaks, sest mitmed tema tsitaadid rassilisest ettekujutusest olid väga sarnased nendele, mis olid ka 1935.a Nürnbergi seadustes.......
P.S. Mis aga puudutab pilti, siis on see tuttav dokument/tabel veresuguluse ja muu sellise jura kohta.
Ma ei anna vastust, lihtsalt diskuteerin.....
Kui ma avaldasin oma arvamust, ei pidanud ma silmas küsimuse esitamist materjalide alusel, vaid nendele vastamist......A'la-kellel kiirem arvuti, sellel kiirem vastus.Kuigi ka vastuste otsimine annab täiendavaid teadmisi, eriti just noorematele kamraadidele.
Ja vaieldamatult, kui ma väga tahaksin leida vastuse, siis ma selle ka leiaksin oma kabineti raamaturiiulilt.Katsun alati abi järgi minna, kui olen lõplikult kinni jooksnud.Enne hakkan ikka analüüsima ja pakkuma erinevaid võimalikke variante.
Muuseas, kuulus helilooja Wagnerit võiks ka rahulikult pakkuda nende seaduste vanaisaks, sest mitmed tema tsitaadid rassilisest ettekujutusest olid väga sarnased nendele, mis olid ka 1935.a Nürnbergi seadustes.......
P.S. Mis aga puudutab pilti, siis on see tuttav dokument/tabel veresuguluse ja muu sellise jura kohta.
Ma ei anna vastust, lihtsalt diskuteerin.....
- Niederland
- Veteran
Olgu, paistab, et vastust ei tule. See salapärane mees oli Hans Globke. Oli ka teisi autoreid, aga teda peetakse tähtsamaks.
Küsin siis uue küsimuse. Kes astus pärast Brauchitschi tagandamist maavägede ülemjuhataja kohale?
P.S. nõustun kamraad Kortiku jutuga.
Sai kaks korda küsimust KORRIGEERITUD.
Küsin siis uue küsimuse. Kes astus pärast Brauchitschi tagandamist maavägede ülemjuhataja kohale?
P.S. nõustun kamraad Kortiku jutuga.
Sai kaks korda küsimust KORRIGEERITUD.

Viimati muutis Niederland, P Mär 19, 2006 8:41 pm, muudetud 3 korda kokku.
.....
Mis aga puudutab autoreid, siis üheks autoriks kes selle soga kokku kirjutas-kordan, vaid üheks autoriks mees, kelle nimi oli Schtukart või Stukart- õigekiri võib eksida, kes oli mingi siseministeeriumi tegelane.Vabandage aga täpsemini vastata ma ei saa........Kui ma muidugi ei eksi
- Niederland
- Veteran
Aadu ise, loomulikult, Halder ju staabitöötaja.
Aga mis puudutab ikkagi Nürnbergi seadusi, siis on ikkagi tegu mehega kelle mina välja pakkusin, võib olla küll väikeste kirjavigadega:
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jso ... ckart.html
Aga mis puudutab ikkagi Nürnbergi seadusi, siis on ikkagi tegu mehega kelle mina välja pakkusin, võib olla küll väikeste kirjavigadega:
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jso ... ckart.html