ACHTUNG/www.wehrmacht-marketender.com/aivo buinevitš
Kuhu edasi??????????????????????????
Asi kisub laadaks kätte.
1. Kõik, kes foorumis käisid said probleemist aru...
2. Kõik, kes foorumis käisid, said teada, et probleem on kaheksas täägis...
3. Kõik, kes foorumis käisid said teada, mida arvab Karl 176 Üksikust Hundist...
4. Kõik, kes foorumis käisid said avaldada oma muljeid nende ja Üksiku Hundi vahelistest äridest...
5.....
6.....
7.....
Kuhu nüüd siis edasi? Võimalusi on mitmeid:
1. Hakkame ühte foorumlast kõik kiitma-sõimama ja teisele kaastunnet avaldama...
2. Hakkame kõik Üksikut Hunti taga otsima...
3. ...
4. ...
Võib olla oleks aeg teema lukku lüüa?
1. Kõik, kes foorumis käisid said probleemist aru...
2. Kõik, kes foorumis käisid, said teada, et probleem on kaheksas täägis...
3. Kõik, kes foorumis käisid said teada, mida arvab Karl 176 Üksikust Hundist...
4. Kõik, kes foorumis käisid said avaldada oma muljeid nende ja Üksiku Hundi vahelistest äridest...
5.....
6.....
7.....
Kuhu nüüd siis edasi? Võimalusi on mitmeid:
1. Hakkame ühte foorumlast kõik kiitma-sõimama ja teisele kaastunnet avaldama...
2. Hakkame kõik Üksikut Hunti taga otsima...
3. ...
4. ...
Võib olla oleks aeg teema lukku lüüa?
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Tere
Tere! Olen siin alates tänasest ja sattusin siis kohe sellise teema otsa. Ma nüüd küll ei tunne siit kedagi aga mõned mõtted.
1) Teema-algataja postitus minu meelest täiesti normaalne. Kui on ebameeldivusi äri tegemises ja kontakti ei saa siis kuulaks ka mina teiste kogemusi. Ja ta nagu mainib, et ta on kuulnud, et selliseid probleeme veel... Äkki siis siit foorumi omad lihtsalt ei ole suurimad ostjad, müüjad, kauba pakkujad??? Kuksilt kohast see on ju alguse saanud kõik.
2) Läbustamiseks läks natukene hiljem, peale kõiki neid soovitusi, kus teema-algatajl soovitati (minu meelest) suu kinni panna. Kas tegemist on sellise foorumiga kus ei tohi mõtteid (ka negatiivseid) avaldada. Nagu ma aru saan siis on mõned teemas kirjutanud hr. Buinevitši sõbrad. Nemad võiks siis paluda ju avalikult vastata. See oleks nagu täiesti mõistlik ja aitaks teema rahulikult lõpetada. Laada lõpetamine niimoodi poole pealt ja pärast seda, kui inimese kes on teenuses pettunud, tema nägu on (kujundlikult) täis sõimatud, siis kas see on õige lahendus või??
Laadaks läks minu hinnangul siis kui inimesed ei kirjutanud oma kogemustest vaid tühjast plärast.
Täiesti võiks kasutada härra sigalahe sõnu tema enda vastu: ära lahmi tühja valimata sõimuga, see jätab sinust ebaadekvaatse ja väga rumala mulje...
Ärritunud inimesele ülbelt vastates lähebki see inimene rohkem närvi ja tahab ennast rohkem kehtestada. Nagu näha siis mõned siit kas siis teadlikult või mitte, õhutasid seda aga tagant. ässitaja ma nüüd ei ole.. Ning ülejäänud lähevad kohe kaasa. Juhtpositsioonil on siin ju sellised postitused mis kutsuvad teema-algatajat üles (Minu meelest) ootama ja ootama, et küll saab. Võib olla küll, ei oska kommenteerida, pole sealt ega siit kaupa ostnud aga äkki on ta juba pool aastat oodanud?? Mina ei tea ja vaevalt, et ka Teie teate.
Ning kokkuvõtvalt:
Miks teema sulgeda? Laata on siin minu meelest õhutanud teised inimesed kui algataja ja üldse, miks ei ole teemat kommenteerinud siis kaupa müügiks võtnud isik? Minu meelest tuleks teema siis lõpetada kui müügiteenuseosutaja on oma sõna ära öelnud ja asjad selgeks teinud. Avalikult. Mind hakkas ka nüüd huvitama, et kas sellelt lehelt on siis ok osta või ei ole? Ma usun, et avalik, selge vastus rahuldaks kõiki! Või Teie ei arva nii??
1) Teema-algataja postitus minu meelest täiesti normaalne. Kui on ebameeldivusi äri tegemises ja kontakti ei saa siis kuulaks ka mina teiste kogemusi. Ja ta nagu mainib, et ta on kuulnud, et selliseid probleeme veel... Äkki siis siit foorumi omad lihtsalt ei ole suurimad ostjad, müüjad, kauba pakkujad??? Kuksilt kohast see on ju alguse saanud kõik.
2) Läbustamiseks läks natukene hiljem, peale kõiki neid soovitusi, kus teema-algatajl soovitati (minu meelest) suu kinni panna. Kas tegemist on sellise foorumiga kus ei tohi mõtteid (ka negatiivseid) avaldada. Nagu ma aru saan siis on mõned teemas kirjutanud hr. Buinevitši sõbrad. Nemad võiks siis paluda ju avalikult vastata. See oleks nagu täiesti mõistlik ja aitaks teema rahulikult lõpetada. Laada lõpetamine niimoodi poole pealt ja pärast seda, kui inimese kes on teenuses pettunud, tema nägu on (kujundlikult) täis sõimatud, siis kas see on õige lahendus või??
Laadaks läks minu hinnangul siis kui inimesed ei kirjutanud oma kogemustest vaid tühjast plärast.
Täiesti võiks kasutada härra sigalahe sõnu tema enda vastu: ära lahmi tühja valimata sõimuga, see jätab sinust ebaadekvaatse ja väga rumala mulje...
Ärritunud inimesele ülbelt vastates lähebki see inimene rohkem närvi ja tahab ennast rohkem kehtestada. Nagu näha siis mõned siit kas siis teadlikult või mitte, õhutasid seda aga tagant. ässitaja ma nüüd ei ole.. Ning ülejäänud lähevad kohe kaasa. Juhtpositsioonil on siin ju sellised postitused mis kutsuvad teema-algatajat üles (Minu meelest) ootama ja ootama, et küll saab. Võib olla küll, ei oska kommenteerida, pole sealt ega siit kaupa ostnud aga äkki on ta juba pool aastat oodanud?? Mina ei tea ja vaevalt, et ka Teie teate.
Ning kokkuvõtvalt:
Miks teema sulgeda? Laata on siin minu meelest õhutanud teised inimesed kui algataja ja üldse, miks ei ole teemat kommenteerinud siis kaupa müügiks võtnud isik? Minu meelest tuleks teema siis lõpetada kui müügiteenuseosutaja on oma sõna ära öelnud ja asjad selgeks teinud. Avalikult. Mind hakkas ka nüüd huvitama, et kas sellelt lehelt on siis ok osta või ei ole? Ma usun, et avalik, selge vastus rahuldaks kõiki! Või Teie ei arva nii??
Mul ei olnudki vaja garantiid,et asjad fiks hinnaga maha müüa. Pakkusin buinevitsile vabad käed müügiks ja lõpuks otsustasin asjad tagasi võtta.Frundsberg kirjutas:No mul on kaupa ka seal müügis olnud. Osa on müüdud ja rahagi saadud, osa on jäänud müümata ja kaup on tagasi saadud. Osa veel siiani müügis. Ei oskaks küll midagi halba asjaajamise kohta öelda ja ka telefoni teel on inimene täiesti kättesaadav. Ega see, et sa helistad 2 korda järjest ei tähenda seda, et sul oleks suurem lootus kedagi kätte saada kui 1 kord helistades. Endal on ka tihti telefon näiteks üldse väljas, ei maksa kohe paanikat tekitada. Sama kehtib foorumis postitamise kohta - ega sa ei jäta endast arukamat muljet kui teed ühe postituse asemel samal teemal 10.
Ükski müüja ei saa sulle garanteerida, et müüb asjad sinu poolt soovitud hinnaga maha. Ehk soovitus: ajage need vaidlused omavahel korda, saad kraami tagasi ja pole vaja foorumis räusata.
Neid ei ole tänaseks olemas. Mis Sa nii õrnahingeline oled??? Räusata. Jah tõepoolest olid emotsioonid laes, mis teha.
Tegelik iva on esimese postituse viimases lauses Loodetavasti näeb ka Frundsberg seda. See ongi mõeldud inimestele kes ei ole tuttavad foorumi liikmetega. Ülejäänud jutt veeres nagu ta veeres. Admin on juba ballasti likvideerinud. See äri mis sujus kaugemas minevikus ei lähe nii libedalt lähiminevikus. Teema on alajaotuses/mis mujale ei sobi/ Kui see nii närvidele käib, ärge siis lugege seda. See ei tohiks ju küll riivata sisulisi ajaloolisi arutlusi erinevatel teemadel???karl176 kirjutas:Tahaks omi mõtteid jagada ja kui võimalik kuulata ka teiste tähelepanekuid, arvamusi, pretensioone seoses kodanik AIVO BUINEVITŠ/ÜKSIK HUNT suhtes.
Nimelt otsustasin anda realiseerimiseks http://www.wehrmacht-marketender.com (kuulub eelpool mainitet kodanikule) mõned esemed-raamat saksa pannaldest+hj pannal+6 k98 tääki.
Kuna aga müük ei läinud soovitud suunas (ei olnud soovi ka hinda alandada), siis otsustasin müüki antud esemed tagasi võtta.
Siitpeale on aga suhtlemine kodanik BUINEVITšIGA ühepoolselt raskendatud.
Seepärast tahtsingi küsida-on kellelgi samalaadseid kogemusi?
Olen kindel, et tegu on kelmiga.
Ilmselt on asjaomane info informeeritud ringkondades juba varem liikunud.
Organiseerimata inimesena ei olnud paraku sellest teadlik.
Jutu mõte-hoiatada teisi mitteteadvaid inimesi sama reha otsa astumast.
kuulge Sokerdis ,ei saa mitte teps aru kuidas minu sõnu minu enda vastu kasutada?See kui emotsioonid laes või perses või kus iganes ei anna kellegile õigust kedagi valimata sõimuga üle kallata,rotiks ja pedeks sõimata!
Nagu minu postitusest lähtub ei ole mina seda teinud ja ei ole ka kedagi kaitsnud või hukka mõistnud.Andsin ainult karl-ile head nõu mitte räusata ja endast uulitsapoisi muljet jätta.Antud probleemi lahendamisel on ka teisi ja palju tsiviliseeritumaid mooduseid kui lihtlabane sõim,ning seda ei õigusta miski.Vastupidi ,sõimajast jääb negatiivne mulje nagu miskist lollikesest,ning see kutsub esile provotseeringud mis võivad õli valada,et las lollike lahmib-peaasi et nalja saab.On seda vaja?Parem hoopis käituda vaoshoitult ning järjekindlalt,ning see on palju kindlam moodus konflikti lahendamiseks.Mis puutub Üksikusse Hunti siis mina ei usu et tema kedagi petma hakkaks.Siin on olnud teema ,vastupidi, kus Üksik on aidanud inimestel tõsiste petturite käest originaali pähe ostetud koopiate eest raha tagasi saada.

www.ehitaja.page.tl
...
Sigalahega 100% nõus. Foorum pole koht, kus kedagi XXX-väljenditega tituleerida ja võrrelda kõikvõimalike elukatega. Aga, eks saan puhtinimlikult aru ka foorumlase Karl 176 murest ja hingevalust. Kellele ikka meeltmööda, kui sinu üpris soliidne kogus kaupa, mis rahalises ekvivalendis pole mitte vähe, ära hajub. Kuid ikkagi, katsume valida sõnu ja väljendeid. Olen foorumlane olnud oma kolm aastat, ja, eks ka mul on ühe ja teisega olnud probleeme...,..
Lõpetuseks, oleks huvitav kuulda ka teise poole, ehk ÜKSIKU HUNDI kommentaare, sest esitatud süüdistus on t õ s i n e ning sellele mittevastamine tekitab küsimärke.
Lõpetuseks, oleks huvitav kuulda ka teise poole, ehk ÜKSIKU HUNDI kommentaare, sest esitatud süüdistus on t õ s i n e ning sellele mittevastamine tekitab küsimärke.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Frundsberg
- Huviline
Ei maksa niisama lällata kui sa inimesi ei tunne. Lihtne soovitus: lepi Aivoga kokku konkreetne aeg ja saad oma asjad tagasi. Kui ei saa, mine politseisse ja kirjuta avaldus, et andsid 6 tääki müüki, aga tagasi ei saa.
Mida sa siin niisama jaurad ja peksad vett vahule? Arvad, et kogu foorum ongi selleks püsti pandud, et sinult mingi raamat ja paar tääki välja petta? Tule maa peale tagasi.
Mida sa siin niisama jaurad ja peksad vett vahule? Arvad, et kogu foorum ongi selleks püsti pandud, et sinult mingi raamat ja paar tääki välja petta? Tule maa peale tagasi.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.
Re: ACHTUNG/HALL HUNT/BUINEVITŠ
[quote="karl176"]Tahaks omi mõtteid jagada ja kui võimalik kuulata ka teiste tähelepanekuid, arvamusi, pretensioone seoses kodanik AIVO BUINEVITŠ/ÜKSIK HUNT suhtes.
--------------------------------------------------------------------------------------Tere. AIVO ütles mulle et teisipäval sinuga klaribasja.Ja huvitav et ni palju inimesi temast rägivat ,aga tema ise ei ole ühtegi korda komenterinut.Mul on palju mida tema kohta ütelda,aga otan veel nadal lubas klarida.Otan juba 6 kuud.Sina KARL uus inimene nagu minagi sind sövat vana hundit ära.Vaata minu probleme STEFANI VÕLSINGUT.Sinu mure ongi sinu mure.Ja tahaks küsida kas teie KARL176 juhuslikuld ei ole to sama STEFANI TARTUST tema nimi on ka KARL.Helista mulle 5206726 tahaks kontrollida kas oled to sama mees kes võlsinguit müüb---------------Helistas ei ole vana STEFANI.Edu sulle KARL ja mulle ka.Lodame jumal aitab
--------------------------------------------------------------------------------------Tere. AIVO ütles mulle et teisipäval sinuga klaribasja.Ja huvitav et ni palju inimesi temast rägivat ,aga tema ise ei ole ühtegi korda komenterinut.Mul on palju mida tema kohta ütelda,aga otan veel nadal lubas klarida.Otan juba 6 kuud.Sina KARL uus inimene nagu minagi sind sövat vana hundit ära.Vaata minu probleme STEFANI VÕLSINGUT.Sinu mure ongi sinu mure.Ja tahaks küsida kas teie KARL176 juhuslikuld ei ole to sama STEFANI TARTUST tema nimi on ka KARL.Helista mulle 5206726 tahaks kontrollida kas oled to sama mees kes võlsinguit müüb---------------Helistas ei ole vana STEFANI.Edu sulle KARL ja mulle ka.Lodame jumal aitab
[quote="plekkpea"]Kas Karl 176 sama Karl, kes Osta.ee-s sõjaaegseid fotosi müüd?[/quote]--------------------------------------------------------------Ei ole see .See on minu vana sõber STEFANI kes võlsinguit mule sekus ja raha tagasi ei annut.Tema nimi on KARL elab TARTUS ZEPELINI vastas.Nüüd müb ki ainult osta kaudu
Viimati muutis valeri6, N Nov 06, 2008 4:35 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ei oska muud kosta, kui et selliste suurte summade ja pikaajaliste võlgade puhul on vaid kaks varianti (s.t. kuudepikkused kümnetes tuhandetes võlad): kas klaaritakse võlg ära või pöördub võlanõudja vastavate instantside poole. Ei usu, et foorumid midagi lahendaks. Teine teema on probleemi lahend, seda oleks kindlasti kõigil huvitav kuulda. Kui probleem lahenes nii, et kummalgi pretensioone ei jäänud, siis ju kõigil hea meel, kes kunded mõnele müüjale. Aga teise variandi puhul oleks see mõtteaineks tulevikus. Üpris lihtne vähemalt teoorias.
[quote="Rändur"]Ei oska muud kosta, kui et selliste suurte summade ja pikaajaliste võlgade puhul on vaid kaks varianti (s.t. kuudepikkused kümnetes tuhandetes võlad): kas klaaritakse võlg ära või pöördub võlanõudja vastavate instantside poole. Ei usu, et foorumid midagi lahendaks. Teine teema on probleemi lahend, seda oleks kindlasti kõigil huvitav kuulda. Kui probleem lahenes nii, et kummalgi pretensioone ei jäänud, siis ju kõigil hea meel, kes kunded mõnele müüjale. Aga teise variandi puhul oleks see mõtteaineks tulevikus. Üpris lihtne vähemalt teoorias.[/quote]--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Okei kui kõikidele on huvitav lahendus AIVO pärast mina kaotasin 13000 tuhat.ja oma ülejanud 16000 tuhat otan 6 kuud.Tema loeb seda forumit iga päev las vastutab mulle konkretselt kuna to päev et mina saan raha.Ja mina annan teada et kõik okei-ei akka oma probleme praigu kirjutama las vastutab kuna to päev et mina saan 16000
Viimati muutis valeri6, R Nov 07, 2008 7:38 am, muudetud 2 korda kokku.
Ei saa nendele Sinu kirjaridadele pihta paraku.Frundsberg kirjutas:Ei maksa niisama lällata..............................
TEEMA TÕSTATUSE MÕTE ON KIRJAS ESIMESE POSTITUSE VIIMASES LAUSES.