[quote="StefanW"]Valeri6-le.Kas sa ei saanud selle kriegsmarine märgi eest mitte raha tagasi!!! Ja selle expertiisi oled sa mulle veel võlgu.Kui jõuan uuesti saksa , raamin selle ära ja saadan sulle koju.Aga see maksis 35.-eurot.Ja veel 1 .küsimus-kas messingust kriegsmarine kortiku rihmakinnitus-rõngad roostetavad [/quote]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sina olid võlgu 22000EEK tagasi sain5000 üle janut märkidega mida ei ole telinut.kui sina tegit ekspertisi miks ei ole sinu käes.Sina kui tegit expertiisi ja sait teada et on võlsing miks ei küsinut oma saksa sõbra käest kes varustab sind originalitega raha tagasi.Ja mileks sadat mulle selle expertiisi et tõestada et sinu käest on võlsingu ostnut.Teme nimodi et sina oled vaga koralik ja aus inimene.Ja lõpetame selle tema edu sulle ja surt müüki
Kas nii poleks kõige mõistlikum äri ajada, et kui mingi aja jooksul (näiteks 14 päeva) asi ei meeldi, saab igasuguste põhjendusteta raha tagasi v.a. muidugi saatekulud? Minu meelest aus ja lihtne süsteem.
Mõttetu on vaielda sellistel teemadel: üks väidab, et asi võlts, teine aga, et kaebus esitati alles 3 kuud hiljem. Siin on vaid ühe mehe sõna teise mehe sõna vastu. Ise ei tunne kumbagi meest ja seega pole alust kummagi ütlustes kahelda.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.
pulkvedis kirjutas:Vabandan, et nii teravalt aga kui ma ei saanud aru, siis kas ei tohi mainida.
T6esti pole mu postitused korrektsed ja ma luban, et proovin paremat.
Vabandused minugi poolt ,ega ma isi parem pöle!
Pöle ju mötet keeleprobleemasi siin lahendada ,vaid ikka.....
nomorewar
Selline asi saab juhtuda ainu siis kui keegi müüb asju ainult niiöelda põlveotsas ja sellel alal saab eksida vaid korra. Inimese on alati õigus küsida ekspertiisi, sest selle teostamine pole kuigi keeruline, ainult et ekspertiisi tasuga on nii, et kui ese on õige siis tasub ekspertiisikulud ostja, kui on tegemist võltsinguga jäävad kulud müüa kanda. Võibolla väljendas Valeri end veits valesti ja mõtles, et kinnitus oli oksüdeerunud mitte roostes.
Üks asi veel mis ütlesin nõude teemas, Stefan sul seal on kahe kandilise kausi pildid, suurvaagen on firma Altwasser valmistatud mille pilt on ka seal olemas lihtsalt su tuttav saatis ühe vale pildi.
Nii nagu Raudrist, tunnen ka mina Valerit pikka aega ja temaga asju ajades ei ole olnud absoluutselt mitte mingisuguseid probleeme. Kui müüd seda, mida lubad, kaup vastab kirjeldusele, sa suudad selle eest vastutada ja oma sõna pead, siis ei ole ilmselt olemas usaldusväärsemat ostjat. Oleme palju omavahel ostnud ja müünud, küll mitte saksa asju, vaid nõukogude omi. Kuid sel ei ole vahet.
Raha tuleb alati kiiresti ja kõik on olnud väga korrektne.